Campaign

Invulboekjes.nl | Persoonlijke Valentijnscadeaus

Briefing

Company description

Invulboekjes.nl is dé webshop als het gaat om - hoe kan het ook anders - Invulboeken! De mooiste momenten uit je leven wil je natuurlijk zo lang mogelijk koesteren. Met behulp van een passend invulboek maak je van ieder speciaal moment een blijvende herinnering. Bundel jouw mooiste verhalen en foto’s in één boek en vereeuwig hiermee jouw geliefde herinneringen.

Tot onze populairste boeken behoren onder andere Cadeau invulboeken en de invulboeken die in de categorie “Lifestyle & Familie” te vinden zijn. Hier vind je diverse invulboeken rondom de thema’s liefde, vriendschap & familie die in sommige gevallen zelfs te personaliseren zijn. 

Valentijnsdag bij Invulboekjes.nl

Valentijnsdag is hét moment om een dierbare relatie in het zonnetje te zetten. En hoe kan je dat beter doen dan met een persoonlijk cadeau. Een kersverse of juist langdurige liefdesrelatie, een goede vriendschap of een sterke familieband; het zijn allemaal relaties die je graag zou willen vastleggen. In woorden, maar zeker ook in beelden. Alle momenten die je samen beleefd hebt, kun je op deze manier herbeleven op een moment dat het jou uitkomt. 

Invulboekjes.nl speelt in op deze behoefte. Wij hebben diverse invulboekjes ontworpen om jouw dierbare momenten vast te leggen. Van gepersonaliseerde cadeau- en herinneringsboeken tot liefdesboeken. Allemaal van onze eigen lijn Fyllbooks. 

Maak met behulp van onze invulboekjes blijvende herinneringen van speciale momenten die je voor altijd wilt koesteren. Leg de favoriete momenten die je beleeft gedurende jouw samenzijn met je vrienden, familie en/of geliefde vast in een van onze persoonlijke invulboeken. Zo blijf je je de meest speciale momenten in jullie leven altijd herinneren!

Leuk om te geven bij een prille relatie om samen te vullen met mooie momenten die jullie samen hopen te beleven in de toekomst, of juist ingevuld met mooie herinneringen die jullie samen al meegemaakt hebben te geven aan iemand die je al heel lang kent. 

Let op: deze klant wenst niet buiten LinkPizza om benaderd te worden voor een samenwerking. Neem bij vragen contact op met LinkPizza via de chat.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Om de invulboeken binnen de thema’s liefde, vriendschap & familie bij de doelgroep onder de a...