Campaign

Pasta Religion | Italië op je deurmat

Briefing

Company description

Pasta Religion is een bedrijf dat zich bezighoudt met het combineren van heerlijk Italiaans eten met gemak, ookwel Italië op je deurmat. De pastabox wordt gekoeld geleverd door de brievenbus heen en bevat al de producten die er nodig zijn om in een korte tijd een heerlijke italiaanse maaltijd op tafel te zetten. Dit maakt koken heel makkelijk.

Hoe werkt het?

Je bestelt via www.pastareligion.nl en kan kiezen uit een lossebox of abbonement. Waarbij je bij een abonnement nog meer gemak ervaart, omdat op aangegeven dag in de week de pastabox op de deurmat ligt, zonder dat je erover na hoeft te denken of thuis hoeft te zijn.

Het bijzondere aan de pastabox is dat in deze snelle tijd, waarbij er soms te weinig uren in een dag zitten, de pastabox altijd wacht op jou waar je ook bent. Door het gekoelde systeem in de box blijft de pasta tot 48 uur gekoeld en houdbaar. Waarna je daarna op je eigen moment kan kiezen voor het bereiden van de pasta.

Doelgroep

De doelgroep voor Pasta Religion zijn vrouwen van 20-50 jaar met een modaal of bovenmodaal inkomen, één of twee huishoudens in heel Nederland.

Let op: deze klant wenst niet buiten LinkPizza om benaderd te worden voor een samenwerking. Neem bij vragen contact op met LinkPizza via de chat.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

De doelstelling van deze samenwerking zal zijn om conversie te genereren naar onze website. Het g...