Campaign

VliegenNaar.nl Error Fares

Briefing

Company description

De vliegexperts van Vliegennaar.nl zijn actief sinds 2006. Wij zijn de Nederlandse uitvinder van de flight alert: een gratis mailservice die je helpt het goedkoopste ticket naar de bestemming van je dromen te vinden. Onze vliegticket deal spotter behoort tot de professionelste van het land. En ... wij vergelijken niet alleen luchtvaartmaatschappijen maar ook de belangrijkste grote online reisbureaus. Want ook die tarieven kunnen nogal verschillen.

De goedkoopste vliegtickets voor jouw droombestemming handig op een rij

Staat een zonvakantie op een tropisch eiland als Bonaire op jouw wensenlijst? Of wellicht wil je altijd al naar New York of op rondreis door Peru? Elke dag laden we vol geautomatiseerd alle nieuwe vluchtprijzen van KLM, TUIfly, Cheaptickets, Transavia etc. in die we voor jou per bestemming op 1 pagina clusteren. Alle actuele goedkope deals voor jouw bestemming staan dan ook handig op een rij! En dat doen we voor ruim 1200 bestemmingen. Waar relevant plaatsen we daar ook de alternatieven voor je vlucht bij. Denk aan een NS treinretour of compleet pakket indien dat veel gunstiger in prijs is.

Nog makkelijker goedkoop op reis met onze flight alert srvice

Echt goedkoop vliegen naar je favoriete bestemming? Al meer dan 500.000 reizigers maakten gebruik van onze Flight Alert service. Dat werkt super eenvoudig. Je vult je bestemming en budget in en krijgt direct bericht als een vliegmaatschappij hun tickets voor jouw bestemming in prijs verlagen!

Heb je geen bestemming in gedachten maar wil je gewoon een super vliegdeal?

Bekijk dan zeker onze nieuwste selectie Error fares. De allerbeste deals die we tegenkomen bundelen we hier voor jou. Wat te denken van een retour New York v.a. 208,- ? Of vliegen naar Barcelona v.a. 11,-? Wij laten we je weten wanneer je voor die prijs kan boeken. Dus dan ga je toch gewoon!

Let op: deze klant wenst niet buiten LinkPizza om benaderd te worden voor een samenwerking. Neem bij vragen contact op met LinkPizza via de chat.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

In het komende kwartaal willen we graag meer aandacht genereren voor ons platform Vliegennaar.nl...