Campaign

Playbird. Liefde voor genot.

Briefing

Company description

Hi! Wij zijn Playbird. Je kent ons waarschijnlijk nog niet, want we zijn rustig begonnen. Aangezien de reacties van onze klanten zo positief zijn, lijkt het ons geweldig om nog meer mensen gelukkig te kunnen maken. We stellen ons daarom even netjes voor ;-)

Bij Playbird geloven we dat seks niet alleen om een orgasme draait en sextoys niet alleen maar spannend speelgoed zijn. Ze zijn namelijk de ideale manier om je eigen lichaam te leren kennen en uit te vinden wat je lekker vindt, hoe je het lekker vindt en ook wat je juist niet fijn vindt.

Onze toys zijn er voor opwindende avonturen en het ontdekken van nieuwe sensaties, maar bijvoorbeeld ook om je bekkenbodemspieren te trainen. Extreem handig dus. Zo dragen ze bij aan meer plezier en genot in de slaapkamer en helpen we je op een veilige manier om je seksuele voorkeuren en fantasieën te ontdekken. Want net als met alle dingen in het leven, moet je soms een beetje oefenen.

Plezier is persoonlijk en er zijn geen regels voor, maar spelenderwijs leer je. Of dat nu alleen is, of samen. Hoe je wilt spelen, dat is aan jou. Wij helpen je met het juiste product voor het juiste moment.

Hoe doen we dat?

  • Service en kwaliteit zijn extreem belangrijk! Alleen de allerveiligste toys komen bij ons door de selectie, die we zorgvuldig voor je ontwerpen en samenstellen.
  • We proberen zo nu en dan met onze adviezen ogen te openen. Geheel vrijblijvend uiteraard.
  • We kiezen voor een kleiner assortiment. Kwaliteit gaat boven kwantiteit, zodat je bij ons de bomen door het bos nog kunt zien.
  • Alles voor 23:59 uur besteld, wordt de volgende werkdag bezorgd. Uiterst discreet, want sommige buren zijn helaas nog niet zo ruimdenkend..


Doelgroep

De doelgroep die we willen bereiken zijn vrouwen tussen 25 - 44. Het maakt ons niet uit of je al ervaring met sextoys hebt of niet, iedereen is welkom en er is nog een wereld om te ontdekken!

In onze communicatie willen we op een volwassen en luchtige manier over seks en toys kunnen praten.

Let op: deze klant wenst niet buiten LinkPizza benaderd te worden. Neem bij vragen contact op met LinkPizza via de chat.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Wij zoeken influencers die onbevangen en op een leuke manier over seks kunnen praten. De kracht z...