Campaign

DR SMILE UGC campagne 2024 | Conversie

Briefing

Company description

Over DR SMILE

Ons product heet DR SMILE transparante alignerbehandeling. Aligners zijn voortgekomen uit nieuwe technologie om tanden bij volwassenen recht(er) te zetten. De behandeling biedt meer comfort dan een traditionele behandeling, omdat de aligners uitneembaar zijn – je kunt dus alles eten wat je wilt -, ze nauwelijks pijn doen en je de behandeling grotendeels vanuit huis doet.

Je hoeft niet elke maand op controle in een praktijk. Het mag wel. Je voortgang hou je online bij door het uploaden van foto’s van je gebit. Een ervaren tandarts kijkt mee met de voortgang. Het mooiste voordeel is nog wel dat de aligners doorzichtig zijn en bijna niemand zal zien dat je ze draagt.

Je draagt je aligners 22 uur per dag. Je doet ze uit als je gaat eten of iets anders drinkt dan water. Je poets je tanden na elke maaltijd of drankje. Je wisselt iedere 14 dagen, dus om de 2 weken naar de volgende alignerstap en upload dan ook je foto’s om de voortgang te laten zien aan de begeleidende tandartsen..

Voordelen tov slotjesbeugels:

 • Minder lange behandelduur (gem. 4 tot 9 maanden) 
 • Zo goed als onzichtbaar 
 • Comfortabeler en hygiënischer omdat je de beugels uit doet tijdens het eten & drinken en dus alles mag eten
 • Begeleiding door tandartsen en DR SMILE online waardoor je niet iedere maand op controle naar de praktijk hoeft, alleen als je daar zelf behoefte aan hebt of als de tandarts het nodig vindt 
 • Minder pijn, je voelt alleen de eerste uren wat druk als je van aligners wisselt. 


DR SMILE werkt met diverse tandartspraktijken samen (partners) door het hele land en heeft daarnaast 3 eigen praktijken.

Vrijblijvende afspraak

 • Je kunt via de website een vrijblijvende afspraak maken in een aangesloten praktijk waar een 3D-scan van je gebit wordt gemaakt en waar de gezondheid van je gebit en tandvlees wordt bekeken. 
 • De scan en overige informatie worden naar het laboratorium gestuurd waar gespecialiseerde experts een behandelplan voor jou maken. Dit plan ontvang je een paar dagen later per e-mail. Je ziet hoe lang jouw behandeling gaat duren, hoeveel het kost en je ziet een 3D-simulatie van het beoogde eindresultaat. Een DR SMILE consultant belt je om het plan te bespreken en je kunt beslissen om wel/niet akkoord te gaan.
 • De aligners die nodig zijn voor de behandeling worden op maat gemaakt. Binnen 4 weken ontvang je de DR SMILE box met al je aligners, hygiënisch verpakt en genummerd. Ook ontvang je een aantal accessoires zoals een bewaardoosje, chewies om ze makkelijker in te doen en een lippenspreider voor het maken van selfies.


Behandeling

 • Je wordt tijdens de behandeling begeleid via het patientenportaal op drsmile.nl en indien gewenst of noodzakelijk in een praktijk 
 • Je moet de aligners 22 uur per dag dragen en moet ze uit doen als je eet of iets anders wilt drinken dan water 
 • Iedere 2 weken switch je naar de volgende alignerstap en upload je close-up foto’s van je tanden in het portaal. Alleen zo kunnen de tandartsen op afstand checken of je behandeling volgens plan verloopt en je bij problemen uitnodigen in de praktijk 
 • Je zult ook regelmatig e-mails ontvangen om jou aan bepaalde zaken te herinneren


Let op: deze klant wenst niet buiten LinkPizza om benaderd te worden voor een samenwerking. Neem bij vragen contact op met LinkPizza via de chat.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

We zijn op zoek naar vrouwelijke en mannelijke creators (25-45 jaar) die advertentievideo's k...