Campaign

Gigel | Op een leuke manier geld cadeau geven

Briefing

Company description

Gigel: De allerleukste manier om digitaal geld cadeau te geven!

Gigel is hét alternatief voor de ouderwetse geld envelop. Verstuur een digitaal geldbedrag, bepaal zelf het bedrag en personaliseer jouw boodschap met een van onze stijlvolle en originele thema’s. Deel je cadeau veilig via WhatsApp, sms of e-mail. Stuur je liever een kaartje? Dat kan ook! 

De ontvangers krijgen op een superleuke manier hun cadeau en ze zitten niet meer met cash geld of niet passende cadeaubonnen. Na het ontvangen van een Gigel klik je op de link of scan je de QR-code op jouw kaart en word je verrast met een supertof bericht! Na verificatie ontvang je het geldcadeau simpel en snel op je bankrekening.

Waarom meedoen aan deze campagne?

  • Extra Financiële Beloning: Verdien naast een afgesproken CPM prijs aantrekkelijke commissies voor elke gebruiker die je naar Gigel brengt.
  • Exclusieve Content: Krijg toegang tot unieke content en inspiratie die je kunt delen met je volgers.
  • Eerste Toegang: Wees een van de eersten die nieuwe features en updates promoot.
  • Impact Maken: Help koppels hun droomdag te realiseren met minder stress en meer vreugde.


Hoe werkt het?

  1. Reageer: We zien graag jouw creatieve voorstel voor deze samenwerking tegemoet.
  2. Content: Maak content en deel previews ter goedkeuring voor het plaatsen.
  3. Promotie: Plaats na goedkeuring de content en vergeet niet om hierbij je affiliate link te delen om extra commissie te ontvangen naast de afgesproken CPM vergoeding. Zodra ons affiliate programma beschikbaar komt, kun je via de link shortener een affiliate link aanmaken.
  4. Verdien: Je ontvangt de afgesproken CPM vergoeding wanneer je het opgegeven aantal views behaald met daarnaast een commissie voor elke download of transactie die via jouw link plaatsvindt.


Let op: deze klant wenst niet buiten LinkPizza om benaderd te worden voor een samenwerking. Neem bij vragen contact op met LinkPizza via de chat.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Graag willen we de welbekende cadeaukaart revolutioneren en het geven van een Gigel als prachtig...