Campaign

Qibbel – Veilige fietszitjes voor ieder kind

Briefing

Company description

Fietsen met je kind, daar kijk je als ouder naar uit. De eerste fietstochtjes met je baby zijn onvergetelijk. Ouders vertellen ons vaak dat hun fietstocht pas compleet is met het Qibbel Air fietsstoeltje. Bij Qibbel weten we namelijk precies hoe we gezinnen blij maken: met een goed, comfortabel en veilig fietszitje.

De website van Qibbel richt zich op het bieden van veilige en comfortabele fietszitjes voor kinderen. We hebben verschillende producten zoals voorzitjes voor kinderen van 9 maanden tot 3 jaar (tot 15 kg), achterzitjes voor kinderen van 9 maanden tot 6 jaar (tot 22 kg), en junior zitjes voor kinderen van 6 tot 10 jaar (tot 35 kg). We benadrukken graag het belang van samen fietsen en biedt ook accessoires voor onze producten. We hebben ook een specifiek product genaamd Qibbel Air, dat wordt gepresenteerd als het lichtste fietsstoeltje van Nederland.

Producten:

De Qibbel Air is het lichtste fietszitje van Hollandse bodem. Zo ben je veilig en snel samen op pad, door weer en wind. Dit product is beschikbaar als voorzitje en achterzitje.

De Qibbel 6+ Junior is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en tot 35 kilo. 

USP's:

Veilig en sterk

Veiligheid staat bij ons altijd op nummer één. Daarom voldoen onze Qibbel Air fietszitjes aan strenge Europese veiligheidsnormen. Onze voorzitjes zijn dus uitvoerig getest en veilig bevonden waardoor je zorgeloos met je kindje op pad kunt.

Supersnelle montage

Zie je op tegen de montage? Niet nodig. Ons voorzitje wordt kant-en-klaar geleverd. Hij kan uit de doos, direct op je fiets.

Let op: deze klant wenst niet buiten LinkPizza benaderd te worden. Neem bij vragen contact op met LinkPizza via de chat.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

De doelstelling is naamsbekendheid / merkbekendheid en zichtbaarheid vergroten onder (groot)ouder...