Campaign

Wellshave | 5-in-1 Ladyshave voor Vrouwen

Briefing

Company description

Aangenaam wij zijn Wellshave een onderneming die zich focust op de gemakken van het scheren. In oktober 2021 werd de visie voor Wellshave geboren. Gevoed door een passie voor ondernemerschap en een zelfs grote liefde voor de kunst van het scheren, was dit niet zomaar een startup - het was een droom die werkelijkheid werd.

Ontdek onze opkomende onderneming die snel successen boekt in onze branche! Als jonge en gedreven ondernemers zien wij enorm veel potentie in samenwerking met influencers. Wij geloven dat dit een fantastische kans is om onze onderneming verder te laten groeien en onze producten bij een breder publiek onder de aandacht te brengen. 

Hier zijn enkele kenmerken die onze scheerapparaten en trimmers uniek maken:

  • Veelzijdigheid: Onze scheerapparaten/ trimmers worden geleverd met verschillende opzetstukken, waardoor je hem kunt gebruiken voor verschillende toepassingen.
  • Efficiëntie: Onze scheerapparaten/ trimmers zijn uitgerust met krachtige motoren en scherpe messen die zorgen voor een soepele en snelle scheer/ trim ervaring. Met meerdere snelheidsinstellingen en precisie trimming-optie kun je gemakkelijk de gewenste lengte en stijl bereiken zonder gedoe.
  • Gemak: Onze scheerapparaten/ trimmers zijn draadloos en oplaadbaar, wat betekent dat je geen last hebt van vervelende snoeren tijdens het trimmen. Met een lange batterijduur kun je meerdere trim/scheerbeurten doen voordat je de trimmer/ scheerapparaat opnieuw moet opladen. Bovendien zijn onze apparaten eenvoudig schoon te maken met waterbestendige messen en afwasbare opzetstukken.
  • Kwaliteit: Onze baardtrimmers en andere scheerapparaten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om lang mee te gaan. We hebben aandacht besteed aan de details om ervoor te zorgen dat onze trimmers en scheerapparaten duurzaam en betrouwbaar zijn, zodat je erop kunt vertrouwen voor langdurig gebruik.
  • Veiligheid: Onze trimmers en scheerapparaten zijn ontworpen met veiligheid in gedachten. De messen zijn scherp maar veilig in gebruik en de opzetstukken zijn ontworpen om de huid te beschermen tegen snijwonden of irritaties. Hierdoor kun je je trim/ scheer routine veilig en zonder zorgen uitvoeren.


Let op: deze klant wenst niet buiten LinkPizza om benaderd te worden voor een samenwerking. Neem bij vragen contact op met LinkPizza via de chat.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Wij zijn op zoek naar vrouwelijke influencers die, net als wij, enthousiast zijn over onze produc...