Campaign

Nieuwe Suzuki Swift

Briefing

Company description

Suzuki Nederland

Suzuki produceert auto’s waarbij slimme, veilige en doordachte innovaties gebruikt worden. Zo zijn alle Suzuki's voorzien van een hybrid-aandrijflijn. Daar zijn we trots op. Zeker als de Consumentenbond diverse modellen uitroept als ‘meest betrouwbare auto in zijn klasse’ en de ANWB diverse modellen als 'meest waardevast' betitelt.

Met deze campagne willen we graag de nieuwe Suzuki Swift onder de aandacht brengen.

De nieuwe Suzuki Swift: Een auto die rijplezier van een nog hoger niveau biedt. De sportieve nieuwe vormgeving, de dynamische wegligggin en de snelle acceleratie maken je steeds blijer naarmate je weer ontdekt hoe leuk autorijden is. Het leven wordt opwindend zodra je het stuur van de Swift vastpakt. Het speels gemak waarmee je zijn krachtige, behendige karakter in toom houdt, tovert elke kilometer een grotere glimlach op je gezicht.

De voordelen van de nieuwe Swift:

  • Stijlvol, sportief en heel veel fun
  • Speels en krachtig nieuw uiterlijk
  • Ontworpen om op te vallen
  • Boordevol veiligheidsvoorzieningen


Doelgroep

We richten ons op individuen in de leeftijdsgroep van 25-40 jaar, specifiek samenwonende jongvolwassenen met een modaal inkomen. Deze doelgroep is actief in de online wereld, waar ze zich thuis voelen. Ze onderhouden en leggen contacten via sociale media en delen wat hen bezighoudt. Bovendien hecht deze doelgroep veel waarde aan betrouwbaarheid, kwaliteit en plezier in het leven.

Suzuki: Serious about fun

Onze nadruk op plezier en genieten met Suzuki-producten biedt een dynamische en diverse contentmogelijkheid. Hierdoor kunnen influencers hun creativiteit ontketenen en een unieke ervaring delen met hun publiek.

Let op: deze klant wenst niet buiten LinkPizza om benaderd te worden voor een samenwerking. Neem bij vragen contact op met LinkPizza via de chat.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

We zijn op zoek naar enthousiaste Nederlandse vrouwelijke creators tussen de 25-40 jaar die affin...