Campaign

Zwangerschapsmeditaties en -yoga

Briefing

Company description

Meditation Moments is op zoek naar influencers die ons willen helpen om onze nieuwe zwangerschapscollectie onder de aandacht te brengen bij zwangere vrouwen.

Over Meditation Moments

Meditation Moments is de grootste meditatie-app van Nederland en heeft de afgelopen jaren al meer dan 1 miljoen mensen geholpen om minder stress te ervaren, beter te slapen en positiever te denken. We richten ons op het bevorderen van mentale gezondheid door middel van meditatie en mindfulness. Ons aanbod bestaat uit toegankelijke meditaties, muziektracks, slaapverhalen, yogalessen en ademhalingsoefeningen om mensen te helpen een dagelijks momentje rust te vinden.

Zwangerschapscollectie

Recentelijk hebben we een uitgebreide zwangerschapscollectie gelanceerd in de Meditation Moments app, bestaande uit meditaties en yogalessen voor tijdens en na de zwangerschap. Deze collectie voor aanstaande moeders is ontwikkeld in samenwerking met verschillende experts op het gebied van mindfulness en zwangerschap, zoals Jody Kienhuis, Bonnie Warnars en Caressa Guglielmi. De meditaties en yogalessen zijn opgedeeld per trimester en hebben het doel om stress te verminderen tijdens de zwangerschap en toekomstige moeders zich in alle rust voor te laten bereiden op de bevalling. Zie ook: https://meditationmoments.nl/zwangerschap.

Voordelen zwangerschapscollectie

Onze zwangerschapscollectie kan zwangere vrouwen helpen om…

  • de band met hun baby en zichzelf te versterken;
  • de veranderingen die plaatsvinden te omarmen, zowel op lichamelijk als op emotioneel gebied;
  • meer rust in hun hoofd te krijgen en stress te verminderen;
  • de bevalling met een gevoel van kalmte en vertrouwen tegemoet te gaan;
  • pregnant-proof yoga-oefeningen om je (mentaal) fit voelen tijdens de zwangerschap, vanuit het comfort van je eigen huis


Let op: deze klant wenst niet buiten LinkPizza benaderd te worden. Neem bij vragen contact op met LinkPizza via de chat.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

We zijn op zoek naar enthousiaste influencers of bloggers die zwanger zijn, rece...