Campaign

Gadero.nl | Schuttingen, vlonders, overkapping

Briefing

Company description

Gadero.nl is de online aanbieder voor tuinhout. Ons uitgebreide assortiment bestaat uit onder andere vlonders, schuttingen, gevelbekleding, blokhutten en overkappingen. Alles wat je nodig hebt om een prachtige buitenruimte te creëren kun je eenvoudig via de Gadero.nl bestellen en bij je thuis laten leveren. Door informatie en inspiratie te bieden op Gadero.nl in de vo rm van video's, klustips en blogs en deskundig advies zowel telefonisch als in onze showrooms, streeft Gadero ernaar dat voor iedereen buiten genieten binnen handbereik is.

We hebben al vele tevreden klanten geholpen om hun tuin tot een prachtige plek te transformeren. Echter, zijn er nog steeds mensen die niet bekend zijn met Gadero of die niet direct de connectie leggen tussen vlonders, schuttingen, gevelbekleding en buitenverblijven, en Gadero. Dit willen we graag veranderen, en daar hebben we jouw hulp bij nodig! Ons doel is om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met Gadero en onze producten. 

We staan graag bekend om:

  • Uitgebreide informatieve content op onze site 
  • Ons YouTube-kanaal Gadero TV met meer dan 26k abonnees waar je instructie- en inspiratievideo's kunt vinden 
  • Zeer uitgebreid assortiment. Meer dan 20.000 producten
  • Eerdere samenwerkingen met Rico Verhoeven en Jochen Otten


Doelgroep 

De doelgroep die wij willen bereiken is heel breed. Iedereen met een tuin (en dan het liefst de mensen die nog aan de slag moeten met hun tuin of nog de wens hebben om hun tuin te verbeter met bijvoorbeeld een overkapping en of blokhut bijvoorbeeld).

Deze klant wenst niet buiten LinkPizza om benaderd te worden voor een samenwerking. Neem bij vragen contact op met LinkPizza.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

We zijn op zoek naar enthousias...