Campaign

Help je volgers met een toffe studiekeuze!

Briefing

Company description

Hoe moeilijk is het om op jonge leeftijd al te kiezen: welk beroep wil je later uitoefenen en welke opleiding past daarbij? Hopelijk ga jij deze uitduiging met ons aan en laat je je volgers de optie voor een opleiding / baan in de Grafimedia overwegen.

Indruk.nu is een platform dat studenten en werkzoekenden verbindt met de juiste opleidingen en werkgevers. Zij zijn op zoek naar creatieve makers die willen werken, bedenken, ontwerpen, ondernemen, studeren en/of maken.

Toffe producten hebben vaak een groot deel van hun succes te danken aan toffe marketing / ontwerpen / verpakkingen, maar ook dagelijkse producten doorgaan een heel proces in de Grafimedia voordat zij in de schappen en bij jou thuis komen te liggen. Hoe gaaf is het dat je daar deel uit van kunt maken?

Een technisch beroep in de Grafimedia heeft een mooi startsalaris en ook doorgroeimogelijkheden. Ook worden er leer/werk trajecten aangeboden, zodat jongeren een gedegen praktijkopleiding en werken kunnen combineren. We willen er met deze campagne voor zorgen dat een carrière in de grafimedia als een serieuze optie wordt gezien. Een interessante pagina met meer info is: https://indruk-testing.website-lab.nl/indruk-van-werk/magazine/#product

Let op: deze klant wenst niet buiten LinkPizza om benaderd te worden voor een samenwerking. Neem bij vragen contact op met LinkPizza via de chat.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Kom met een tof plan: verdiep je op de website