Campaign

Pour Quick | Snel en morsvrij inschenken

Briefing

Company description

Pour Quick is een innovatief schenksysteem ontworpen waarmee u vloeistoffen snel, makkelijk en morsvrij kunt schenken zonder te morsen. Ons unieke product is vervaardigd van gerecycled plastic, waardoor het niet alleen vriendelijk is voor uw gemak, maar ook voor onze geliefde planeet.

Duurzaam product

Wij streven naar duurzaamheid en hebben daarom gekozen voor gerecycled materiaal bij de productie van Pour Quick. Door dit te doen, verminderen we niet alleen de hoeveelheid nieuw plastic in omloop, maar zorgen we er ook voor dat ons product na gebruik opnieuw kan worden gerecycled. Met Pour Quick draagt u dus bij aan een groenere en schonere planeet.

Eenvoudige reiniging

Een ander kenmerk dat Pour Quick onderscheidt, is de eenvoudige reiniging na gebruik. Dankzij het duurzame materiaal is het product gemakkelijk schoon te maken, waardoor het klaar is voor hergebruik. Dit betekent minder afval en meer gebruiksgemak voor u.

Gemakkelijk in gebruik

Bovendien is Pour Quick ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Het is moeiteloos te gebruiken, zodat u vloeistoffen kunt schenken zonder te morsen of te knoeien. Of u nu een professionele barman bent die snel cocktails maakt of gewoon een handige tool zoekt voor thuisgebruik, Pour Quick is de perfecte metgezel.

Kies voor Pour Quick en ervaar de voordelen van snel, morsvrij schenken, terwijl u tegelijkertijd bijdraagt aan een milieuvriendelijke levensstijl. Ontdek het gemak, de duurzaamheid en het gebruiksgemak van Pour Quick - een slimme keuze voor u en onze planeet.

Let op: deze klant wenst niet buiten LinkPizza benaderd te worden. Neem bij vragen contact op met LinkPizza via de chat.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

We zijn op zoek naar enthousiaste food / lifestyle creators die affiniteit hebben met unieke prod...