Campaign

LOMA Beauty | Premium hair care

Briefing

Company description

LOMA biedt premium haarverzorging, geïnspireerd door de natuur en verrijkt met biologische ingrediënten. Bij LOMA geloven we dat selfcare en styling perfect samen gaat. Naast heerlijke geuren en verfrissende verzorging, hechten wij veel waarde aan natuurlijke ingrediënten en duurzame productie.

Een gezonde hoofdhuid betekent prachtige lokken. Daarom speelt aloë de hoofdrol in onze producten. We combineren biologisch aloë vera-poeder met het zuiverste water om je haar een boost te geven. LOMA heeft natuurlijke aanpak zonder schadelijke ingrediënten. Onze producten zijn daarom vrij van agressieve sulfaten, parabenen, siliconen, kleurstoffen en geuren.

Al onze producten zijn PETA-gecertificeerd en dus dierproefvrij. Dus bijna al onze producten zijn vegan, met uitzondering van de Fiber Putty en Forming Paste. In deze producten voegen we een kleine hoeveelheid bijenwas toe, die op een niet-schadelijke wijze wordt verkregen.

Belangrijkste USP's om te benoemen in je content:

  1. LOMA test niet op dieren
  2. Ook te gebruiken bij kleur- en keratine behandeld haar
  3. Zonder synthetische kleuren of geuren
  4. Sulfaatvrije reiniging
  5. Vegan friendly


Let op: deze klant wenst niet buiten LinkPizza benaderd te worden. Neem bij vragen contact op met LinkPizza via de chat.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

We zijn op zoek naar Nederlandse beauty / lifestyle content creators met minimaal 5.000 v...