Campaign

Gezonde Huisdieren, Gelukkig Hart!

Briefing

Company description

Welkom! We zijn verheugd om je uit te nodigen voor een unieke samenwerking met de Marengo Vet App, een innovatieve applicatie die de zorg voor huisdieren revolutionair verandert. Marengo Vet biedt een uitgebreid platform voor huisdiereigenaren en dierenzorgprofessionals, gericht op het beheer en de optimalisatie van de gezondheid van huisdieren.

USP’s van Marengo Vet App

  1. Innovatieve Zorg: Eenvoudige toegang tot preventieve zorginstellingen, inclusief herinneringen voor vaccinaties en ontworming.
  2. AI-Gedreven Diagnose: Efficiënte, AI-ondersteunde diagnose en behandelplannen gebaseerd op uitgebreide databases.
  3. Gebruiksgemak: Eenvoudige upload van medische geschiedenis en een gebruikersvriendelijke interface voor consultatie en behandeling.
  4. Betaalbare Zorg: Focus op kosteneffectieve zorg en ondersteuning, met mogelijkheden voor snelle online consultaties.
  5. Goede Doelen & Duurzaamheid: Samenwerking met organisaties zoals Stichting Dierenlot en Stichting Blijdschap voor Dieren, benadrukt ons commitment aan sociale verantwoordelijkheid en duurzaamheid.


Doelgroep

De doelgroep van Marengo Vet App is divers, gericht op huisdiereigenaren tussen de 25 en 45 jaar oud. Deze demografische groep is technologisch vaardig, maatschappelijk bewust en waardeert de gezondheid en het welzijn van hun huisdieren.

Waarom samenwerken met Marengo Vet App?

Als influencer met maximaal 2000 volgers, ben je ideaal gepositioneerd om een authentieke en gerichte boodschap uit te dragen. Jouw betrokkenheid en connectie met je publiek zijn waardevol voor ons.

  1. Maatschappelijke Impact: Jouw samenwerking helpt bij het bevorderen van verantwoorde huisdierenzorg en ondersteunt tegelijkertijd goede doelen.
  2. Duurzaamheid en Verantwoordelijkheid: Door het promoten van Marengo Vet App, draag je bij aan duurzame en ethische dierenzorg.
  3. Exclusieve Voordelen: Als partner krijg je exclusieve toegang tot de app-functies en mogelijkheden voor samenwerkingen en promoties.
  4. Versterk je Persoonlijke Merk: Door associatie met innovatieve en sociaal verantwoordelijke merken zoals Marengo Vet, versterk je je eigen merk als influencer.


Wij geloven dat jouw unieke stem en invloed een aanzienlijke impact kunnen hebben op de gemeenschap en het welzijn van huisdieren. We kijken uit naar een vruchtbare samenwerking!

Let op: deze klant wenst niet buiten LinkPizza benaderd te worden. Neem bij vragen contact op met LinkPizza via de chat.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Doelstelling

Ons doel is om mensen te introduceren in de nieuwe technologi...