Campaign

Maak je huis stijlvoller met Kwaliteit Jaloezieën!

Briefing

Company description

Hey! Wij zijn kwaliteitjaloezieen.nl , jouw go-to voor prachtige, op maat gemaakte jaloezieën en raamdecoratie. Wij geloven dat iedereen z'n huis nog mooier kan maken met de juiste jaloezieën en dat zonder een fortuin uit te geven. Klinkt goed, toch?

Waarom zijn we anders?

  1. Topkwaliteit, op maat gemaakt voor jou: Alles wat we doen, is afgestemd op jouw wensen. Wij snappen dat een huis persoonlijk is en daar horen persoonlijke jaloezieën bij.
  2. Betaalbare luxe: Mooie raamdecoratie moet niet de bank breken. Wij zorgen voor luxe die betaalbaar is.
  3. Gratis bezorging: Woon je in Nederland of België? Mooi! Wij leveren helemaal gratis bij jou thuis. Geen gedoe, geen extra kosten.
  4. Snelle service: Kan je niet wachten om je huis op te fleuren? Geen zorgen, binnen 5-14 dagen is je bestelling onderweg naar jou.
  5. Vraag maar raak: Onze experts staan klaar met advies om jou te helpen de perfecte keuze te maken. Geen vraag is te gek!


Voor Wie Doen We Dit?

Onze raamdecoratie is er voor iedereen die van zijn huis een thuis wil maken. Of je nu een frisse look voor je woonkamer zoekt, of je kantoorruimte wilt opknappen, wij hebben wat je nodig hebt.

Waarom met ons samenwerken?

  • Maak het verschil: Help ons de wereld van raamdecoratie te veranderen. Wij gaan voor duurzaam en stijlvol en met jou kunnen we dat aan nog meer mensen laten zien.
  • Breng iets nieuws: Geef je volgers iets om echt enthousiast over te zijn. Met onze tips en tricks maak je jouw content nog interessanter en waardevoller.


Wat Willen We Bereiken?

We willen iedereen laten zien hoe geweldig onze raamdecoratie is. Jouw unieke stijl en stem kunnen ons daarbij helpen. Laten we samen zorgen voor meer glimlachen, meer stijlvolle interieurs, en natuurlijk, meer prachtige jaloezieën in de huizen van jouw volgers.

Let op: deze klant wenst niet buiten LinkPizza benaderd te worden. Neem bij vragen contact op met LinkPizza via de chat.

Campaign application

Do you want to join this campaign? Log in or sign up and apply straight away!

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Super dat je interesse hebt om met ons samen te werken! Wij zijn al helemaal enthousiast bij het...