Campaign

Spritz de Zomer in met De jongens van Oud West!

Briefing

Company description

Wij zijn De Jongens van Oud West en wij maken de allerlekkerste likeuren! Drie jaar geleden startten drie goede vrienden in de gelijknamige wijk in Oosterhout met het idee om likeuren te gaan ontwikkelen. Al jarenlang werden speciale momenten in het leven gevierd met zelfgemaakte Limoncello, wat ons inspireerde om zelf iets bijzonders te creëren: Speciale momenten vieren met een unieke borrel!

Gedreven door onze wens om ons te onderscheiden, besloten we verder te gaan dan de standaard Limoncello. Na talloze experimenten ontstond onze Orancello, een vernieuwde twist op het klassieke Limoncello recept. Geïnspireerd door de populariteit de pornstar martini's en de smaak van passievrucht, ontwikkelden we vervolgens onze Passievrucht likeur. Elk van onze likeuren, inclusief de terugkeer van onze unieke Limoncello, belichaamt de allerhoogste kwaliteit, net zoals een hechte vriendschap.

Producten

  • Passievrucht likeur: Een topfavoriet, gemaakt van het vruchtvlees van ongeveer 10 hele passievruchten, zonder enige kunstmatige toevoegingen. Deze stroperige likeur heeft een exotisch, lichtzuur en zoet profiel, perfect voor een Pornstar Martini of een Passie Spritz.
  • Orancello: Bereid volgens een aangepast Limoncello-recept, gemaakt van sinaasappelschillen die we zelf schillen om de meest authentieke smaken te garanderen. Het resultaat is een zoet, licht bitter likeur dat ideaal is voor het bereiden van cocktails zoals de Spritz of Orange Pornstar.
  • Limoncello: Handgeschilde Italiaanse citroenschillen geven onze Limoncello een rijke, zoetzure citroensmaak. Perfect als gekoeld borreltje of in een Limoncello Spritz.


Bij De Jongens van Oud West maken we alles zelf — alleen het allerbeste is goed genoeg. Onze luxe, ambachtelijke likeuren onderscheiden ons van de massa en stralen kwaliteit uit. Elk van onze likeuren biedt een unieke smaak die geliefd is bij iedereen, en vaak worden alle drie de smaken aangeschaft na het proeven.

Let op: deze klant wenst niet buiten LinkPizza benaderd te worden. Neem bij vragen contact op met LinkPizza via de chat.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Ben jij een influencer met een passie voor unieke, kwalitatieve producten? Sluit je dan aan bij o...