Campaign

Receptkaartenboxen: Pasta, BBQ en Groente

Briefing

Company description

Deze drie handige receptkaartenboxen bevatten allemaal recepten rondom één thema. Er is dus een box met receptkaarten rondom pasta-, BBQ- en groentegerechten. Makkelijke, lekkere, snelle en gezonde inspiratie voor elke dag.

De kaarten zijn supermakkelijk in gebruik. Aan de voorkant een foto van het gerecht, achterop de ingrediënten en bereidingswijze. Ook vind je op elke kaart diverse icoontjes waardoor je gelijk ziet of het gerecht aan je wens voldoet. Check bv snel of het kindvriendelijk is, of het vega(n), glutenvrij, en of je kort of langer in de keuken moet staan. De kaarten zijn afneembaar dus een vlekje veeg je er zo weer af. Omdat het losse kaarten zijn, kun je ze natuurlijk ook makkelijk meenemen naar de winkel als boodschappenlijstje, naar de camping (lichtgewicht en neemt nauwelijks plek in beslag), stel een diner samen met vrienden en iedereen maakt het recept van zijn of haar kaart. De mogelijkheden zijn talrijk.

In elke box vind je 30 receptkaarten volop inspiratie voor je avondmaaltijd, een boekje met handige tips en een praktisch standaardje waarmee je de kaart makkelijk op het aanrecht kunt zetten tijdens het koken. Door de prijs zijn de boxen ideale cadeautjes (€ 15,99 per box).

Pasta

In de box Pasta vind je bv gerechten als: Tagliatelle met zalm en avocado-dillesaus, Roze farfalle met geitenkaas en walnoot-knoflookkruim, Pastasalade met burrata, perzik en geroosterde tomaatjes en Pastaschelpen gevuld met citroenricotta.

BBQ

Bij BBQ-box kun je denken aan: Gegrilde gamba's, paksoi in groene curry-kokossaus, Linzenburgers met salsa verde, Groene asperges met knoflookpolenta en Koreaanse bavette-bosuispiesjes.

Vega

Alle recepten in Groente zijn 100% vega of vegan: Snelle roerbak met miso-gembersaus, Plaattart met prei en harissa, Platbrood met oesterzwammen en knoflook-tahinsaus en Wortelmuffins met chai-botercreme.

Let op: deze klant wenst niet buiten LinkPizza om benaderd te worden. Neem bij vragen contact op via de LinkPizza chat.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Leuk als je één box uitkiest (dus of Pasta, of BBQ of Groente) en daar...