Campaign

Publiciteit voor Tuinmeubelshop

Briefing

Company description

Zoek je een samenwerkingspartner die traditie combineert met vernieuwing in de tuin, woon en meubelbranche? Maak dan kennis met Tuinmeubelshop! Een trots familiebedrijf met meer dan 65 jaar ervaring en expertise, die al drie generaties wordt doorgegeven. Wij zetten ons dagelijks in om kwalitatief, gebruiksvriendelijk, comfortabel en stijlvol buitenleven voor iedereen toegankelijk te maken!

Door middel van een prachtige webshop, 12 Experience Stores XXL in Nederland en deskundig personeel, zetten wij ons dagelijks in om onze passie voor tuinmeubelen aan jou over te brengen! Wij geloven namelijk dat tijd doorbrengen in de buitenlucht gezond is voor iedereen. Daarom bieden wij jaarlijks een ruim assortiment aan tuinmeubelen aan, wat zich kenmerkt aan: kwaliteit, innovatie en scherpe prijzen!

Verbind je met Tuinmeubelshop via deze campagne en deel onze passie voor het buitenleven. Samen bereiken we een groter publiek en stimuleren we iedereen om gezonde tijd in de buitenlucht door te brengen. Op naar een mooie samenwerking!

Let op: deze klant wenst niet buiten LinkPizza om benaderd te worden. Neem bij vragen contact op via de LinkPizza chat.

Campaign application

Do you want to join this campaign? Log in or sign up and apply straight away!

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken naar waardevolle websites die affin...