Campaign

Met Bakkerij 't Stoepje naar het EK 2024

Briefing

Company description

Bakkerij ‘t Stoepje, opgericht in 1979, is de bekendste en grootste franchise formule in brood, koek en banket op de markten in Nederland. Wat is begonnen met een lokale bakkerij in Spakenburg is uitgegroeid tot een landelijk bekende formule. Inmiddels kom je Bakkerij ‘t Stoepje wekelijks op meer dan 600 markten in Nederland tegen.

Het omvangrijke assortiment brood, koek en banket wordt in de twee bakkerijen in Spakenburg dag en nacht gebakken door een team gemotiveerde bakkers. De hoogwaardige grondstoffen worden geleverd door een aantal zorgvuldig geselecteerde, gespecialiseerde grondstoffenleveranciers. Samen met het vakmanschap van onze bakkers kan daardoor dagelijks het uitgebreide assortiment brood, koek en banket ovenvers naar de vele standplaatsen door heel Nederland worden vervoerd.

Klantvriendelijkheid, uitstekende kwaliteit en een team van enthousiaste ondernemers zijn de belangrijkste uitgangspunten van onze formule. Alleen om die redenen komen onze klanten graag wekelijks bij onze kraam terug.

Let op: deze klant wenst niet buiten LinkPizza om benaderd te worden. Neem bij vragen contact op via de LinkPizza chat.

Campaign application

Do you want to join this campaign? Log in or sign up and apply straight away!

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

14 juni start het EK 2024. Voor dit EK hebben we een grote a...