Campaign

Meditaties en yoga voor kinderen

Briefing

Company description

Meditation Moments is op zoek naar influencers die ons willen helpen om onze kindermeditaties en nieuwe kinderyogalessen onder de aandacht te brengen bij ouders/verzorgers en hun kinderen in de leeftijd van ca. 3 t/m 10 jaar.

Over Meditation Moments

Meditation Moments is de grootste meditatie-app van Nederland en heeft de afgelopen jaren al meer dan 1 miljoen mensen geholpen om minder stress te ervaren, beter te slapen en positiever te denken. We richten ons op het bevorderen van mentale gezondheid door middel van meditatie en mindfulness. Ons aanbod bestaat uit toegankelijke meditaties, muziektracks, slaapverhalen, yogalessen en ademhalingsoefeningen om mensen te helpen een dagelijks momentje rust te vinden.

Meditaties voor jonge kinderen

De collectie Kids in de Meditation Moments app staat vol met meditaties die speciaal zijn gemaakt voor kinderen. De kindermeditaties vertellen een verhaal met een verborgen boodschap. Kinderen leren tijdens het luisteren om zich te ontspannen, beter te ademen en hun angsten en zorgen los te laten. De kindermeditaties zijn onder veel gebruikers een favoriet onderdeel van het bedtijdritueel.

Nieuwe kinderyogalessen

Recentelijk hebben we verschillende kinderyogalessen gelanceerd in de Meditation Moments app, die we samen met kinderyogadocent Marieke van Ginneken hebben opgenomen. Kinderyoga is eigenlijk niets anders dan normale yoga, maar dan aangepast aan de behoeften en ontwikkeling van kinderen. Het laat kinderen op een laagdrempelige manier kennismaken met yoga en mindfulness, zodat ze leren hoe ze zelf rustig kunnen worden, hun energie kwijt kunnen en beter met hun gevoelens kunnen omgaan. Samen met Marieke leren ze allerlei verschillende manieren om te ontspannen: van grommen als een leeuw tot zoemen als een bij.

De voordelen van kindermeditatie en -yoga

Mediteren en yoga beoefenen, kan kinderen o.a. helpen om…

  • stress te verminderen en te zorgen voor een kalme geest;
  • beter met hun emoties om te gaan – ook de moeilijke;
  • beter te slapen;
  • zich beter te concentreren;
  • hun zelfvertrouwen te vergroten;
  • pijntjes te verminderen en fit en flexibel te blijven.


Let op: deze klant wenst niet buiten LinkPizza om benaderd te worden. Neem bij vragen contact op via de LinkPizza chat.

Campaign application

Do you want to join this campaign? Log in or sign up and apply straight away!

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

We zijn op zoek naar enthousiaste influencers of bloggers die jonge kinderen hebben (in de leefti...