Campaign

Op avontuur met 8 vrienden!

Briefing

Company description

DIKS deelt, al 75 jaar! DIKS autoverhuur gelooft in de kracht van huren & delen. Want huren & delen scheelt niet alleen in de portemonnee. Het is beter voor het milieu en het zorgt voor ruimte in de stad.

De geschiedenis van DIKS gaat terug tot eind jaren veertig van de vorige eeuw. In 1949 hielp opa (en rij-instructeur) Paul Diks voor het eerst één van zijn oud-leerlingen op weg toen hem werd gevraagd of hij zijn auto mocht lenen. De oud-leerlingen hadden immers wel hun rijbewijs, maar geen eigen auto. Wat volgde was een advertentie in de krant en al gauw stond er een tweede auto voor de deur. DIKS ontpopte zich als een betrouwbare plek waar men terecht kan voor allerlei voertuigen. We helpen mensen in Almere, Amstelveen, Amsterdam en Utrecht graag opweg in passend vervoer. Voor een paar uur of voor een aantal dagen de hort op.

Kernwaarden van DIKS

  • Persoonlijk contact: Klantvriendelijkheid staat bij DIKS voorop. Onze medewerkers zijn betrokken en behandelen iedereen met respect.
  • Goede prijs: Volgens DIKS zit de meerwaarde in de geboden kwaliteit. Alleen als deze goed is, is men er toe bereid de juiste prijs te betalen.
  • Geen verrassingen: Men heeft behoefte aan duidelijkheid. Of dit nu gaat om de beschikbaarheid van een voertuig, de kosten, huurvoorwaarden en mogelijke gevolgen. Daarom vinden we het belangrijk dat het huren van een voertuig zo duidelijk, makkelijk en vertrouwd mogelijk is.


Kortom, DIKS = Altijd een voertuig in de buurt om te doen wat jij wilt, wanneer je wilt.

Voordelen van een 9P (bus voor 9 personen) huren bij DIKS

  • Altijd een vestiging in de buurt
  • Ruimte voor al je vrienden + bagage + ego’s. Nooit ruimte tekort
  • In stijl richting je eindbestemming
  • Betaal je niet blauw aan huur
  • Te huur met een rijbewijs B


Let op: deze klant wenst niet buiten LinkPizza om benaderd te worden. Neem bij vra

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

We zijn op zoek naar content cr...