Campaign

UGC: LinkedIn B2B eindejaarsgeschenk - Giffy

Briefing

Company description

Met een Giffy Keuze Cadeaukaart heb je de vrijheid om jouw ideale cadeau te kiezen uit een uitgebreid assortiment populaire eGift-kaarten en activiteiten en belevenissen. Giffy is inwisselbaar voor een breed aanbod van cadeaubonnen en ervaringen. Zo is er voor ieder wat wils. Kies een bedrag. Personaliseer het met een (video)boodschap. En wij regelen de rest: van bezorgen tot verzilveren.

Je bent vrij je Giffy Cadeau te besteden zoals jij het wilt, het is dus mogelijk het tegoed te verdelen over meerdere cadeaukaarten of ervaringen en wil je meer uitgeven dan je Giffy Cadeau waard is? Geen probleem! Kies een cadeau naar keuze, en betaal de rest bij via bekende betaalmethodes. Digitaal geven en keuzevrijheid draagt bij aan minder verspilling en overschot - omdat de ontvanger naar behoefte kiest. Om deze filosofie kracht bij te zetten geven we van elke order een percentage aan de Plastic Soup Foundation.

De voordelen van Giffy zijn / We staan graag bekend om:

  • Duurzaamheid: Met Giffy digitaal ondersteunen we vermindering van plastic en bevordert het een milieuvriendelijke cadeau-ervaring.
  • Personalisatie: Persoonlijk tintje toevoegen aan de cadeaukaarten, met de mogelijkheid om het ontwerp en de boodschap aan te passen en zelfs eigen foto's of video's te uploaden.
  • Inclusief: Giffy-kaarten zijn eenvoudig inwisselbaar bij een breed scala aan deelnemende winkels, waardoor medewerkers keuze vrijheid hebben
  • Ontzorgen: Giffy dashboard is de plek om alles te regelen en te coordineren met verschillende login mogelijkheden en self service per afdeling


We zijn er vroeg bij dit jaar: We gaan ons met deze campagne en content richten op eindejaarsgeschenken. Want wordt niet iedere medewerker stiekem heel blij van een zelf te bepalen eindejaars of kerstgeschenk? Met Giffy maak je dit mogelijk, maar toch persoonlijk, en ook nog eens duurzaam.

Let op: deze klant wenst niet buiten LinkPizza om benaderd te worden. Neem bij vragen contact op via de LinkPizza chat.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Met deze campagne willen we graag Giffy onder de aandacht brengen voor bedrijven opzoek zijn het...