Campaign

Rukmini's Groene kookboek

Briefing

Company description

Woensdag 12 juni verschijnt het nieuwe kookboek van Rukmini Iyer Het groene kookboek! Je kunt haar wellicht kennen van haar serie bakplaat-kookboeken: De groene bakplaat, De snelle bakplaat, De wereldse bakplaat, De zoete bakplaat, Dé bakplaat en De groene barbecue.. Een serie die enorm populair is. Wereldwijd zijn er meer dan 2 miljoen boeken verkocht. waarvan er van de Nederlandse edities 287.000 exx over de toonbank zijn gegaan. De groene bakplaat is nog steeds favoriet, die verkocht maar liefst 97.000 keer. Echte bestsellers dus!! Als waardige opvolger is daar nu Het groene kookboek - 75 originele en smaakvolle groenterecepten. Een heerlijk boek met recepten voor elke dag. Met minimale inspanning, zo min mogelijk ingrediënten en uiteraard weinig tijd, zet je een lekker én smaakvol resultaat op tafel. In 15 à 30 minuten ben je klaar! 

Uiteraard komt de bakplaat nog vaak van pas, maar in Het groene kookboek vind je ook eenpans-gerechten, supersnelle pastamaaltijden, lekkers voor je lunch de volgende dag, feestelijke gerechten voor dat gezellige etentje of een snelle en voedzame gezinsmaaltijden. Alle recepten zijn vegetarisch of vegan en een groot deel is glutenvrij. Ook geeft Rukmini tips om een recept makkelijk aan te passen of aan te vullen. Achterin het boek staan nog handige maaltijdplanners, hulp bij batchkoken en suggesties voor dat etentje. Kortom: een boek dat je er écht elke dag bij kunt pakken! 

Bij de vorige boeken van Rukmini kregen we als feedback dat dit het soort kookboek is dat echt vaak van de plank komt en dat het kookboeken zijn die ook echt gebruikt worden!

Let op: deze klant wenst niet buiten LinkPizza om benaderd te worden. Neem bij vragen contact op via de LinkPizza chat.

Campaign application

Do you want to join this campaign? Log in or sign up and apply straight away!

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Leuk als je twee of drie recepten kiest die je wilt maken (die de verschillende aspecten die in h...