Campaign

Spiraalcheck.nl

Briefing

Company description

Spiraalcheck.nl is een innovatieve herinneringstool die vrouwen helpt door hen te herinneren aan de vervangingsdatum van hun anticonceptiemiddel, zoals een hormoonspiraal, koperspiraal, anticonceptiestaafje, anticonceptiering of prikpil. Ons platform stuurt tijdige herinneringen zodat vrouwen op de hoogte blijven van wanneer hun spiraal/anticonceptiemiddel aan vervanging toe is. Door deze service zorgen wij ervoor dat vrouwen altijd beschermd blijven zonder zorgen te hoeven maken over het vergeten van vervangingsdata.

USP's (Unique Selling Points):

  1. Betrouwbare herinneringen: We bieden nauwkeurige en tijdige herinneringen voor de vervanging van spiraaltjes en andere anticonceptiemiddelen.
  2. Gebruiksvriendelijk: Onze tool is eenvoudig te gebruiken en stelt vrouwen in staat om met slechts een paar klikken hun vervangingsdata in te stellen.
  3. Persoonlijke veiligheid: Door vrouwen te herinneren aan hun vervangingsdata, dragen we bij aan hun gemoedsrust en zorgen we ervoor dat hun anticonceptie betrouwbaar blijft.
  4. Discreet en privé: Onze service respecteert de privacy van de gebruiker en zorgt ervoor dat herinneringen op een discrete manier worden verstuurd.


Doelgroep

Onze primaire doelgroep bestaat uit vrouwen van 18 tot 45 jaar die anticonceptiemiddelen gebruiken zoals spiraaltjes. Dit omvat zowel vrouwen die al een spiraal hebben als degenen die op zoek zijn naar een betrouwbare manier om hun vervangingsdata bij te houden.

Waarom influencers met ons willen samenwerken

  1. Innovatieve en unieke dienst: Influencers kunnen hun volgers een innovatieve oplossing bieden die hun dagelijks leven gemakkelijker maakt.
  2. Betrouwbare partner: We bieden een betrouwbare dienst die aansluit bij de behoeften van veel vrouwen, wat zorgt voor hoge betrokkenheid en vertrouwen.
  3. Gezondheid en welzijn: Door samen te werken met Spiraalcheck.nl, kunnen influencers bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van hun volgers door hen te helpen om beschermd te blijven.
  4. Grote doelgroep: Vrouwen die anticonceptiemiddelen gebruiken vormen een grote en diverse doelgroep, wat betekent dat er veel potentieel is voor brede betrokkenheid.


We kijken ernaar uit om samen te werken met influencers die dezelfde passie delen voor het ondersteunen en empoweren van vrouwen door hen te helpen hun anticonceptie op een gemakkelijke en betrouwbare manier te beheren.

Let op: deze klant wenst niet buiten LinkPizza om benaderd te worden. Neem bij vragen contact op via de LinkPizza chat.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Doelstelling

Onze doelstelling is om meer vrouwen bewust te maken van het...