Campaign

Goedkoop-treinkaartje.nl

Briefing

Company description

Oorspronkelijk is de website Goedkoop-treinkaartje.nl opgericht om de laatste aanbiedingen en tips onder de aandacht te brengen van de Nederlandse treinreiziger. Inmiddels is het platform in 14 jaar uitgegroeid tot dé website voor treinreizen naar alle bestemmingen in binnen- en buitenland, met onder andere aanbiedingen voor uitjes, stedentrips en tips voor complete vakanties.

2 doelgroepen

Met deze campagne willen wij ons richten tot 2 doelgroepen; citytrippers & dagjes mensen.

Citytrippers

Graag stimuleren wij duurzaam en voordelig reizen naar leuke citytrip bestemmingen in Europa, zoals Antwerpen, Brussel, Berlijn, Hamburg, München, Parijs, Londen, Wenen en nog heel veel andere bestemmingen. Wij geven bloggers en websites hier dan ook graag de ruimte in. In het bijzonder zijn wij hierbij opzoek naar reiswebsites of blogs.

Dagjes mensen

Een leuk evenement, familie of vrienden bezoeken? Een leuke activiteit of stad bezoeken? Wandelen, fietsen of ontspannen? Wij zijn opzoek naar blogs of website die uitjes in Nederland stimuleren en Goedkoop-treinkaartje.nl hierbij in het zonnetje willen zetten. In het bijzonder kunnen dit websites / blogs zijn die zich richten op: ouderen, sporters, gezinnen, mama's, papa's, jongeren, evenementen en uitjes.

Let op: deze klant wenst niet buiten LinkPizza om benaderd te worden. Neem bij vragen contact op via de LinkPizza chat.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share

Graag komen wij in contact met de genoemde websites / blogs voor een linkplaatsing of een nieuw a...