Premium shirts, bloggers gezocht, high end products

oi dit is Mike! Nice to meet.

De zomer komt eraan! En niets is lekkerder om een paar shirts te scoren in ruil voor één of meer artikeltjes. Wie zijn wij? Overhemden.com staat voor unieke, hoogwaardige kwaliteit en bijzondere overhemden van de mooiste nationale en internationale merken. Premium en luxe merken. Dit doen wij door een sterke merkgedreven benadering en vooruitstrevende persoonlijke service. Leuk detail: eerder wonnen wij een ING BANK Starter Award. Wij zijn een jong Nederlands bedrijf dat graag met nieuwe media samenwerkt, en dus ook met jou! Daarom heeft overhemden.com de volgende opdracht geformuleerd en is mijn vraag. Wil jij ons een handje helpen?

De opdracht: Als je meedoet mag je kiezen uit een eenmalige samenwerking of een meer structurele samenwerking. Je geeft aan of je 1,2,4 of zelfs 8 keer een artikel wilt schrijven en wij zullen je elke maand een schitterend overhemd van een prachtig merk sturen. Voor we aan de slag gaan met elkaar - ontvangen we graag de maten van het overhemd (voor jou/je vriend/je vader/je broer/je buurman/je collega). De persoonlijke service maak je dan direct persoonlijk mee ;). Mocht je meedoen aan een campagne dan ontvang je van mij meer details en hebben we even 1-op-1 contact. Ong. 1 keer per maand (afhankelijk van de samenwerking) ontvang je een premium merk overhemd. Je kunt eventueel je voorkeuren aangeven we proberen hier dan rekening mee te houden. Na ontvangst van je overhemd verwachten wij binnen 2-3 weken een leuk artikel.

Oja! Overhemden.com zorgt er immer voor dat je geschiedenis en andere content aangeleverd krijgt en soms zelfs met een leuke gadget (of een ander smakelijk kleinigheidje ;)

Overhemden.com laat je op deze manier kennis maken met allemaal verschillende exclusieve merken. Dus wil jij jouw vriend, hubby, of vader blij maken met een aantal nieuwe overhemden? Meld je dan nu aan voor deze campagne. Wij zullen vervolgens contact met je opnemen via dit platform.

Link
https://overhemden.com
Anchor text / Link title
Verschillend
Conditions
  • Blog artikelen van +/- 500 woorden + 3 linkjes in het artikel verwerkt
  • Voortweede oplevering komt nieuwe campagne.
  • Aangeven hoeveel artikelen je wilt schrijven.


Media
http://www.quotenet.nl/Nieuws/Videopitch!-Overhemden.com-wil-de-onlineslag-winnen-met-persoonlijke-aandacht-188565
https://www.ing.nl/zakelijk/starters/starter-van-de-maand/index.html

Details Advertorial

Product type
Advertorial
Compensation
Fixed amount
Campaign valid until
6 months ago
2017-05-28
Wanted Categories
  • Careers
  • Beauty & Fashion
  • Business
  • Hobbies & Interest
  • Arts & Entertainment
  • Shopping
  • Social

Sign up for LinkPizza

or
Share