Levi’s sale - t/m 50% korting

Briefing

Levi's jeans is dé originele jeans en blijft tot op de dag van vandaag ongekend populair. Dit seizoen maakt de extra hoge spijkerbroek zijn rentrée. Levi's Nederland heeft nu een zomeraanbieding met kortingen t/m 50%! Deze sale wil je zelf niet missen maar ook je volgers / lezers niet ontnemen toch? Je mag een link plaatsen in een bestaand artikel, of een link opnemen in een nieuw artikel.

Je mag natuurlijk ook een tof artikel kunnen schrijven over onze collectie, de lopende sale en zijn erg benieuwd naar jullie creatieve input.

Let op: Dit is een affiliate campagne. Dat betekent dat je de opgegeven link plaatst in een artikel en een je commissie krijgt per verkocht product. Er gelden dus affiliate vergoedingen in plaats van een fixed fee. Graag pitchen op deze campagne met de URL van een bestaand artikel waarin je de link plaats of het een idee voor een artikel waarin de link verwerkt wordt en een bedrag van € 0,-.

Interesse in een betaalde samenwerking op basis van Fixed fee? Als de link en artikel goed presteert, kom je in aanmerking voor een grotere contentcampagne van Levi's. Zorg er dus voor dat de link of het artikel een mooie plek krijgt en relevante bezoekers doorstuurt! Voor deze campagne is het noodzakelijk dat je het LinkPizza script hebt geïnstalleerd. Op die manier kunnen wij de verkopen meten en krijg jij je de affiliatevergoeding. De zomeraanbieding loopt t/m 28 juli. Profiteer natuurlijk ook van de verkopen die in de toekomst worden gedaan na een klik op jouw website!

De drie publishers met de meeste Reads* op het ingediende artikel waar de link is geplaatst, krijgen € 50,- bonus We maken deze drie bekend op ons blog, via LinkedIn en op Instagram en meten we na afloop van de Sale periode. (Reads zijn bezoeken op een pagina die langer dan 15 seconden duren).

LET OP!

Pitch alleen voor deze campagne. Alle creatieve ideeën zijn prachtig, maar deze campagne is alleen voor de affiliatelink en -vergoeding.

Sign up for LinkPizza

or
Share