Eiken eettafels

Briefing

What do we want an influencer to do:

Kan je kamer wel een stoerdere uitstraling gebruiken? Ben je op zoek naar een echte eyecatcher in huis? Tafels99 meubels Zevenaar is dé plek voor jouw nieuwe kloostertafel , boomstamtafelindustriële tafel of eikenhouten ronde eettafel, kortom eiken houten tafels in alle vormen en maten. Handgemaakte topproducten tegen een heel scherpe prijs!

In onze webwinkel staan ruim 30 tafels aan waaruit je een keuze kan maken. Stuk voor stuk zijn unieke eigenschappen, stuk voor stuk zelf samen te stellen! Zo hebben wij ieder blad op voorraad en kun je de tafel in 5 verschillende kleuren geleverd krijgen. We hebben verschillende soorten tafels.

We zijn op zoek naar enkele (blog)artikelen van minimaal 300 woorden. Het onderwerp voor dit blog is onze 2018 - 2019 collectie eettafels, die sinds deze maand te bewonderen is in onze splinternieuwe showroom. Het is belangrijk dat het artikel past bij de overige artikelen op je blog en dat het blog een duidelijke relatie heeft met wonen/woninginrichting/design.

Het liefst is het artikel informatief (bijvoorbeeld: welke eiken tafels past het beste in jouw industriële interieur / de mooiste eiken tafel voor bij jouw XX, mijn, top 5 houten tafels). In overleg zullen de best passende links gekozen worden.

Zet in je pitch op welke social kanalen je het artikel gaat promoten.

Sign up for LinkPizza

or
Share