Bierista Bieropleiding

Briefing

Zoals je misschien wel weet is afgelopen jaar de (online) Bierista Bieropleiding live gegaan. Reeds hebben wij meer dan 2000 bierliefhebbers mogen opleiden tot Bierista en hen het persoonlijke bierdiploma overhandigd. De reacties zijn zeer lovend en enthousiast.

De Bierista Bieropleiding is de grootste en meest populaire biercursus van Nederland. Deze online opleiding wordt gewaardeerd met gemiddeld een 9,8! Meer dan tweeduizend bierliefhebbers hebben dankzij Bierista hun bierkennis vergroot.Bierista is er voor de echte bierliefhebber die al wel iets over bier weet en zich graag verder wil verdiepen in de materie. Bier is leuk, dus geen lessen op vaste tijden, stinkende klaslokalen en dikke lesboeken met ellenlange teksten. Bierista is nieuw, wij zijn er voor de bierdrinkers van nu. Wij bewijzen hoe leren over bier leuk kan zijn.

What do we want an influencer to do:

De Bierista Bieropleiding is met de grootste zorg en aandacht samengesteld. Diverse bierexperts, docenten, horecatrainers en brouwers hebben mee ontwikkeld aan deze populaire biercursus. Alle content is onafhankelijk. Wij zijn dan ook zeer benieuwd naar jouw reactie en ervaring met de Bierista Bieropleiding. Daarvoor moet je de online cursus natuurlijk wel eerst gedaan hebben. Daarom hebben we een voorstel voor een leuke samenwerking voor je!

Graag zien we dat je een post op je website plaatst en/of een Instagram post. Het is de bedoeling dat het een review wordt dus je volgt daadwerkelijk onze bierista opleiding. Vervolgens schrijf je een korte aparte review die wij op onze websiote kunnen plaatsen. Dit graag apart in LinkPizza aanleveren. Het voltooien van de cursus kost in tijd ongeveer 8 uur. Dat is inclusief het proeven van de bieren uit het bierpack en het maken van de proeftoetsen en het eindexamen.

In ruil voor deze review krijgt jij de Bierista online Bieropleiding á €125,- gratis. Het bierpack met 12 bieren uit de opleiding wordt verzonden na het activeren van de promotiecode en na het afronden blijf je op de hoogte van exclusieve bierevents, proeverijen en brouwerij-bezoeken. Om je volgers nog meer te interresseren kunnen wij een unieke kortingscode aanleveren voor de bierista opleiding.

We zijn zeer benieuwd naar jouw input en kijken uit naar een leuke samenwerking! Kijk voor meer info over de cursus op www.bierista.nl/bieropleiding. 

Sign up for LinkPizza

or
Share