Barter: Sapph Shopping Days

Briefing

What do we want an influencer to do:

Wij zijn al druk aan het aftellen: de Sapph Shopping Days vinden dit jaar plaats op 28 t/m 30 september. Shop gedurende dit hele weekend met 20% korting lingerie en badmode, zowel in de winkel als online.

Graag zouden we willen dat jullie BH’s uit de nieuwe collectie of onze basis BH’s reviewen en daarmee een haakje maken met de Sapph Shopping Days. Op onze blogsectie kun je meer informatie vinden over onze basis BH de comfort. Andere basis BH's zijn de Thalia & Fabulous die je hier kunt vinden,. De producten kun je kopen onder Lingerie/basis BH's > https://www.sapph.com/nl/lingerie/how-to-wear-sapph-basics.html

Graag besteden wij extra aandacht aan de new arrivals: In de nieuwste herfst-winter 2018 Sapph lingerie collectie wordt glamour chic gecombineerd met streetstyle. Inspiratie komt voort uit de stedelijke levensstijl van Londen samen met gedurfde, provocerende stijlen en kleuren. Get ready because London is calling!

 De London Attitude-collectie laat zich inspireren door de stedelijke levensstijl van Londen. De collectie bevat prachtige warme kleuren zoals donkerpaars, sangria en prints. Een provocerende collectie met gedurfde modestatements. Om de collectie nog krachtiger te maken hebben we vier buitengewone stukken aan de collectie toegevoegd. Onder andere onze favoriete Mistress collectie in zwart en wit, en ook de zeer speciale Message collectie die ervoor zorgt dat elke vrouw de wereld wil veroveren.

Glam ontmoet streetstyle in de tweede collectie. Deze collectie richt zich meer op kleuren en eenvoud in kleding. Peach nude, forest night, lime en dress blue zijn de centrale kleuren van deze collectie. Deze pittige collectie heeft een onverwachte uitstraling en invloed op elk aspect van je leven. Minimalistisch en elegant op een moderne manier.

Sign up for LinkPizza

or
Share