Biano woonaccessoires

Briefing

What do we want an influencer to do:

Mooi wonen begint bij Biano.nl. Wij zijn namelijk hét home & living platform voor iedereen die zijn interieur een restyling wil geven, aan het oriënteren is voor een toekomstige verbouwing of gewoon op zoek is naar inspiratie. Met tientallen aangesloten woonshops bieden wij elke bezoeker het overzicht van de leukste interieur collecties, zodat online shoppen voor hun huis nóg makkelijker wordt! Alles wat je nodig hebt om mooi te kunnen wonen, vind je overzichtelijk op één plek verzameld.

In ons ruime aanbod vind je de leukste meubels, verlichting en woonaccessoires voor in en om het huis. Door de verschillende filters kun je eenvoudig sorteren en op die manier en vind je altijd het interieuritems waar je naar op zoek bent bij één van de aangesloten webshops.

Wat wij zoeken?

Biano is dan ook op zoek naar een interieurliefhebber die op een positieve en inspirerende manier de bezoekers kan enthousiasmeren om woonaccessoires via Biano te bestellen. Dus heb jij een relevante doelgroep, ben jij net zoals wij gek op het inrichten van interieurs, kun je enthousiast schrijven over woonaccessoires en heb jij voldoende domein autoriteit? Pitch dan op onze campagne! Pitch dus alleen als je website volledig over interieur gaat of een een aparte interieurcategorie heeft

Let op: Pitch alleen als jouw platform aan alle voorwaarden voldoet!


Sign up for LinkPizza

or
Share