Domino's dating night

Briefing

Op 15 november heeft Domino’s haar eigen dating app op basis van pizzavoorkeur gelanceerd. De liefde voor pizza en matchen op basis van specifieke kenmerken bracht ons op een idee: wat als we deze twee samenbrengen in een dating app? In de app krijgen gebruikers pizza-gerelateerde vragen die op een luchtige manier iets zeggen over iemands persoonlijkheid. ‘Hoe zoet ben jij?’ ‘Mag ananas op een pizza?’.

Doelgroep: jongvolwassenen in de leeftijd 18-35 jaar. Opzoek naar fun, liefde, en die van eten en in het bijzonder van pizza houden. Nemen het leven niet al te serieus en willen vooral plezier maken. Als ze daar een maatje bij kunnen vinden, is dat mooi meegenomen.

Wat: aanwezig zijn als single bij de dating nights. Hierbij heb je dan een date, met een door jou gekozen persoon via de dating app. De post die jij maakt is naar eigen inzicht (denk aan een Instagram story die als highlight is te zien t/m 17 december).

Extra informatie: Domino's betaalt jullie pizza en reiskosten worden vergoed, daarnaast ontvang je van ons een giftcard t.w.v. €25,- te besteden in onze Domino's website.

Sign up for LinkPizza

or
Share