Musthave: Glass Coffee Maker

Briefing

What do we want an influencer to do:

Onze luxe vacuum koffiezetter is een van origine Britse industrieel design-klassieker, waarvan wij de productie in 2017 overnamen. Deze zomer 2018 zijn wij begonnen met de markt-introductie van onze 'Cona D-Genius All-Glass' bij een segment winkeliers om 'm in het blikveld van dat deel van de consumenten te krijgen dat ontvankelijk is voor aanschaf van onze high-end 'slow-coffee' maker met historie, veel technische flair, en een adviesprijs van €225. Dit is een passende prijs voor 'Quality made in Europe' en overstijgt de prijs van een gadget. Onze Cona is de originele benchmark, maar is qua naamsbekendheid en aanblik bij de generatie (millenials) onder 50 jaar relatief veel minder bekend als onze concurrent, het merk Hario model TCA (Technica), dat o.i. voor circa €80 tot €110 qua vernuft, design en kwaliteit eigenlijk niet in de schaduw van een 'Cona' kan staan.

Onze doelgroep zijn consumenten, die hun koffie kopen bij kleine (specialty) koffiebranders, zij die koffie culinair beleven, 'hipsters' en liefhebbers van functioneel duurzaam eigenzinnig (quirky) minimalistisch industrieel design (voor de gedekte tafel). Het is daarnaast een passend (kerst-)geschenk met appeal voor (jubilerende) ontwerpers en technisch ingenieurs.

Graag zien we in de loop van 2019 dat zoveel mogelijk mensen via jou gewezen worden op onze verrassende 'CONA D-Genius All-Glass' koffiezetter en zetmethode.

Sign up for LinkPizza

or
Share