Misencil Wimperextensions

Briefing

What do we want an influencer to do:

Ondersteun jij onze missie om Misencil beschikbaar te maken voor alle dames van Nederland? De missie van mijn bedrijf is om de vrouwelijke schoonheid te versterken! Hiervoor zijn de Misencil Wimperextensions perfect; de behandeling is Veilig en Hygiënisch, de top kwaliteit wimperextensions zijn Hypoallergeen en de lijm van medische kwaliteit! Zo kun je 2 uur na je behandeling alweer sporten, douchen en zelfs zwemmen! Perfect voor de Nederlandse vrouw van NU. Om Misencil bekender en zodoende beschikbaar te maken voor alle dames van Nederland zoek ik enthousiaste bloggers/vloggers/influencers welke een Misencil Wimperextensions behandeling willen ondergaan, dit willen vastleggen en delen met hun volgers!

Graag gaan wij een samenwerking met je aan waarbij je zowel een blogpost schrijft als een Instagram post plaatst en dit doorplaatst op andere beschikbare kanalen. Wij zijn ervan overtuigd dat je onze wimper extensions beter kunt aanprijzen als je zelf een behandeling hebt ondergaan, deze beiden wij jou dan ook kosteloos aan in een van onze 300 salons in Nederland (Salon is in overleg)

-------------- MERK INFO -------------

Misencil: Canadese kwaliteit, natuurlijk & glamorous!

Prachtige, stijlvolle volle wimpers en wenkbrauwen. Wie droomt er niet van? Met de producten van het Canadese merk Misencil gaat er een wereld voor de vrouw open. Wat maakt het revolutionaire en innovatieve Misencil zo bijzonder en exclusief?

Wereldwijde marktleider

Misencil is in 2003 opgericht in Canada door esthetiek liefhebbers Jean-Jacques Benguigui en Ingrid Gagné. Inmiddels, ruim 16 jaar later, is het Canadese merk uitgeroeid tot marktleider in de beauty-industrie en in de wereld van wimperextensions. Men spreekt zelfs over “de Chanel onder de wimperextensions”! Misencil is momenteel verkrijgbaar bij ruim 25.000 beautysalons wereldwijd, verdeeld over 55 landen. Dit netwerk van enthousiaste Misencil professionals is zich in razend tempo verder aan het verspreiden, zoals in Nederland door distributeur Maison des Salons welke recentelijk de eerste “Misencil Academie” in Nederland heeft geopend waar salons opleiding kunnen volgen om de speciale Misencil behandelingen te leren.

Innovatie en productontwikkeling

Het geheim van Misencil zit zich allereerst in de innovatie. Misencil innoveert jaarlijks; ieder jaar worden nieuwe producten ontwikkeld die inspelen op de hedendaagse trends en behoeftes van zowel de consument als de salons. Hierdoor blijft het merk in de markt voorop lopen op het gebied van wimperextensions. Zo zijn de lijmen van Misencil van medische kwaliteit en onvergelijkbaar met wat er op de markt te verkrijgen is: twee uur na de behandeling is de lijmverbinding al optimaal en kan de consument alweer sporten en zelfs douchen en zwemmen! Dat doet geen ander merk Misencil na.

Veiligheid voorop

Misencil wimperextensions zijn van hoge kwaliteit en gemaakt van polyester en zijde. De producten bevatten geen oliën, chemicaliën en dierlijk materiaal en worden zelfs in eigen huis ontwikkeld. In een onafhankelijk laboratorium wordt ook de kwaliteit gewaarborgd door middel van een scala aan testen op het gebied van onder andere huidirritatie en stabiliteit van de wimperextensions. Gemiddeld 10% van alle vrouwen heeft last van (allergische) reacties of lichte gevoeligheden aan oog en/of huid; met Misencil producten is dat slechts 1%. Kwaliteit, hygiëne en veiligheid staan bij Misencil op de eerste plaats. Dat bewijst zich door acceptatie van de Misencil producten aan de strengste regels van Health Canada, de Amerikaanse FDA en EU keuringsinstituten.

Natuurlijk effect met verfijnde glamour

Wimpers van Misencil hebben een natuurlijk effect, doordat zij een vollere aanzet aan de basis hebben die geleidelijk dunner wordt naar het uiteinde. De diverse soorten wimpers zijn afgestemd op de morfologie van het gezicht en bieden een prachtig natuurlijk gewenst effect met een verfijnde glamour look.

Misencil in “glamourland”

Ook bij de bekende sterren zijn de Misencil wimperextensions een ware hype geworden. Zelf top artiesten zoals Celine Dion en Kim Kardashian zijn idolaat van de Misencil wimpers. De bekendheid van het merk verspreidt zich

Sign up for LinkPizza

or
Share