• Influencers
  • Advertisers
  • Affiliates

Owen Smith - Socks & Shoelaces that fit.

Briefing

Owen Smith is een nieuw Nederlands accessoire-label, opgericht in 2016 en richt zich op mannen (leeftijd 18-60) die nette, geklede schoenen dragen en het leuk vinden om te spelen met kleurdetails. Mannen die doen wat ze zelf leuk vinden, niet volledig op willen gaan in de massa qua kleding en daarbij best durven breken met traditionele mode-regels. Op dit moment bestaat ons assortiment uit sokken met bijpassende veters, volgend jaar zullen ook riemen aan ons assortiment worden toegevoegd. Voor meer informatie en een sfeerimpressie verwijs ik graag naar onze website: www.owensmithstore.com


Waarom Owen Smith? Volgens Elite Daily en diverse andere media zijn ‘mensen die gekke sokken dragen slimmer, succesvoller en revolutionairder dan anderen’. Hartstikke mooi, maar het bestaansrecht van Owen Smith ontleent zich aan het feit dat mannen er, zeker in zakelijke context, nog altijd vaak (bijzonder) kleurloos bijlopen. Spelen met details in de outfit kan dan al gauw een verschil maken! Er waren weliswaar diverse aanbieders van kleurrijke sokken voor de geklede man, maar meestal zijn deze sokken voorzien van drukke (en vaak kinderlijke) prints. Als twist op de traditionele ‘sokkenregels’ (stem de kleur van je sokken af op de kleur van je schoenen, of de modernere variant: op de kleur van je broek) biedt Owen Smith tevens bijpassende schoenveters! Oftewel; Owen Smith; socks & shoelaces that fít! 


Onze collectie wordt op dit moment via de webshop en inmiddels in 40 winkels (midden tot hoog segment) verspreid door het land verkocht. Voor het einde van deze maand ligt dat aantal op 50. Ook zijn we bezig om het concept te lanceren in Duitsland en in België.


Voornaamste doelstelling campagne


Qua groei in verkoopkanalen en enthousiasme van klanten gaat het prima en mogen we spreken van een vliegende start. Voornaamste doel op dit moment is daarom om 'het merk' Owen Smith meer te laden, meer naamsbekendheid te genereren bij de doelgroep via influencers / social media en in het bijzonder ook voor het concept an sich. De combi van sokken met veters is namelijk op dit moment een wereldwijd uniek concept! Die pioniersrol willen we met Owen Smith graag 'claimen'.Link
http://www.owensmithstore.com
Anchor text / Link title
Socks & shoelaces that fit!

Conditions

Post
Barter + Fee
Required Connection
Other Conditions
  • Het bevat in ieder geval de bedrijfsnaam en 1 link
  • Gebruik minimaal 1 afbeelding
  • Mannenplatform Manners vatte ons concept onlangs als volgt samen: "Een twist die breekt met de traditie". Die visie sprak ons wel aan.
  • Een quote die terugkomt op onze huisstijl-items en die prima aansluit bij de gewenste uitstraling/tone of voice, is: "Fashion is about dressing according to what's fashionable. Style is about being yourself."


Channels
  • Website
Wanted Categories
  • Beauty & Fashion
  • Shopping
Campaign closes
a year ago
Submitted before date
a year ago

Sign up for LinkPizza

or
Share