The Vegan Switch Summer Challenge

Briefing

What do we want an influencer to do:

The Vegan Switch Summer Challenge is bedoeld om The Vegan Switch te lanceren met de nieuwe look. Hiervoor zoeken wij vloggers, bloggers & influencers! De campagne gaat gepaard met het nieuwste ‘’Jouw zomerrecepten voor 10 dagen’’ receptenboek én een winactie van een Sportvasten pakket die verloot wordt onder de mensen die The Vegan Switch doen en dus meedoen met de challenge.

De campagne loopt van 1 mei t/m 30 juni 2019.

Kies jij voor een samenwerking met ons dan bieden wij jou het volledige ‘The Vegan Switch’ pakket, inclusief het nieuwste ‘’Jouw zomer recepten voor 10 dagen’’ receptenboek en persoonlijke begeleiding van een gecertificeerde The Vegan Switch coach bij jou in de buurt!   

WAT IS THE VEGAN SWITCH?

Fittergy The Vegan Switch is een 10-daagse detox dieet waarbij je, je lichaam effectief ontgift. Hierdoor krijg je meer energie en een slanker en fitter lichaam! The Vegan Switch is geen gewone detox kuur, maar ontwikkeld op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Daar is uit gebleken dat je beter ontgift door veel plantaardig te eten, inclusief een aantal veganistische dagen.

De voordelen van effectief ontgiften zijn:

• Tot 4 kilo gewichtsverlies

• Een versterkte darmflora

• Meer energie en een fitter gevoel

• Een mooiere huid

TEN DAYS DETOX DIET

Het effectief ontgiften met Fittergy The Vegan Switch doe je in 10 dagen. Eerst bouw je je voeding af naar een aantal dagen 100% veganistisch voedingspatroon. Hierdoor krijg je veel natuurlijke stoffen binnen en switch je de snelheid waarmee jouw lichaam ontgift. Daarna bouw je, je voeding weer op. Daarnaast slik je elke dag speciaal hiervoor ontwikkelde voedingssupplementen die het ontgiften ondersteunen.

Verder ga je tijdens The Vegan Switch:

• Elke dag bewegen (sporten) en vooral zweten om de gifstoffen uit je lichaam te krijgen.

• Eet je minimaal 50% van je voeding tijdens de kuur biologisch.

• Eet je alle voeding binnen 10 uur. Zo kunnen jouw vetcellen in de overige 14 uur gifstoffen uitscheiden.

• Ga je minimaal 1 keer tijdens de kuur naar de sauna (of neem een heet bad) om extra gifstoffen uit te zweten.

• Eet je veel plantaardige voeding, waardoor je de hele dag goed vol zit.

Wij zoeken jou: Ga jij graag de bovenstaande uitdaging aan en kun jij je volgers meenemen in je ervaringen, start, vorderingen en resultaat? Pitch dan met jouw voorstel: Wat ga je waar plaatsen en wat is de strekking van je posts?

Sign up for LinkPizza

or
Share