Lente/zomer 2019 jurkjes

Briefing

What do we want an influencer to do:

Wist je dat vrouwen gemiddeld 185 jurken kopen in hun leven? Niet zo gek, want dit item is absoluut het meest ideale en veelzijdige kledingstuk voor de vrouw. Voor al die momenten in je leven dat jij op zoek bent naar leuke jurkjes, snappen wij dan ook dat die zoektocht online niet altijd even makkelijk.


Daarom hebben wij op Jurkjes.nl de collecties van ruim 50 verschillende webshops gebundeld in één overzicht, zo vind je bij ons meer dan 50.000 jurkjes online. Om het perfecte item te vinden voor die ene speciale gelegenheid, een werkdag, avondje uit of gewoon zomaar, omdat je een echte dress lover bent is Jurkjes.nl jouw redder in nood! Om snel een keuze te kunnen maken, kun je via ons eenvoudig per categorie filteren, zoals op galajurken, feestjurken en wikkeljurken en ga zo nog maar even door. Om nog een specifieker aanbod te krijgen, kun je ook filteren op prijzen, kleuren, maat en materiaal. Jouw lievelingsjurk gevonden? Wij linken je door naar de webshop die het product verkoopt, zodat jij daar je bestelling kunt plaatsen. Binnen de kortste keren paradeer jij in je nieuwste aanwinst(en)!


Wat wij zoeken?

Jurkjes.nl is op zoek naar een fashion lover die op een positieve en inspirerende manier de bezoekers kan enthousiasmeren om jurken via Jurkjes.nl te bestellen. Denk aan wikkeljurkjes, maxi jurken en spijkerjurken. Heb jij een relevante doelgroep, ben jij net zo gek als ons op jurkjes, kun je enthousiast schrijven over jurken en heb jij voldoende domein autoriteit? Pitch dan op onze campagne! Let op: Pitch alleen als jouw platform aan alle voorwaarden voldoet.

Sign up for LinkPizza

or
Share