Slim kinderhorloge (One2Track)

Briefing

What do we want an influencer to do:

Dé smart home specialist met webshops in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk is 50five. Onze ambitie is om hét platform te worden binnen de snelgroeiende smart home markt.

Wij merken dat veel mensen nog niet weten dat er voor dagelijkse problemen of frustraties vaak slimme oplossingen zijn. We proberen daarom regelmatig unieke externe mogelijkheden te vinden voor uitleg of tips en hebben ook een blog vol inspiratie, waarmee we mensen bewust willen maken van slimme alledaagse oplossingen, waarvan velen het bestaan niet weten.

Wij zijn op zoek naar (content) partners die samen met ons dit bewustzijn willen creëren. In dit geval voor een slim horloge voor kinderen. Wij bieden hiervoor de One2Track Connect Touch 2 aan als product om te reviewen. Dit is een kids horloge van Nederlandse makelij, waarmee je altijd contact hebt met je kind zonder hem/haar direct een smartphone te geven. Het horloge werkt ook in het buitenland en is een veilig en degelijk product. Het mooie van dit alles? Na het reviewen mag je het horloge houden, hij is voor jou! Hiervoor zoeken we met name partners die hun eigen draai kunnen geven aan smart home, waardoor dit jouw lezers inspireert en motiveert. We zoeken daarmee geen voor de hand liggende content, maar zijn vooral benieuwd naar eigenzinnige ideeën. Uiteraard verwachten we ook partners met veel lezers en goede SEO waarden. We worden graag verrast!

Bij interesse graag aangeven of je een zwart, blauw of roze horloge wilt ontvangen.

Sign up for LinkPizza

or
Share