Qurios Ameland

Briefing

What do we want an influencer to do:

In een stijlvol ingerichte accommodatie genieten van je welverdiende vakantie? Op loopafstand van het strand en midden in de prachtige natuur bevinden zich de vakantiebestemmingen van Qurios. Een van deze bestemmingen is het mooie waddeneiland Ameland. Qurios Ameland ligt precies onder de vuurtoren, heeft in mei 2017 haar deuren geopend en beschikt over 123 moderne lodges. Hier kun je echt tot rust komen! Naast de mooie accommodaties wordt er aan alles gedacht. Zo is het mogelijk om in de brasserie lekker uit eten te gaan en kunnen de wat jongere gasten met de Qurios club op avontuur gaan. De bedden zijn standaard lekker opgemaakt bij aankomst en er liggen handdoeken voor je klaar. Wil je je lieve trouwe viervoeter meenemen? Helemaal geen probleem, je hond is uiteraard ook welkom bij Qurios. Share the simple things in life!

Voor ons vakantiepark op Ameland zijn wij op zoek naar samenwerkingen met Influencers, en/of YouTubers die het leuk vinden om een verblijf bij Qurios Ameland door middel van posts, videos en/of foto's op social media te delen. Graag willen wij hierin terug zien hoe jij je vakantie bij Qurios ervaart, om dit vervolgens met je netwerk te delen.

In ruil hiervoor verzorgen wij het verblijf, denk hierbij aan de accommodatie, een rondleiding op het park en eventueel leuke uitjes in de omgeving.

Zou jij graag een keertje het Qurios gevoel tijdens een verblijf op Ameland willen ervaren? En ben je bereid dit gevoel vol enthousiasme met de rest van Nederland te delen? Vertel ons meer over jouw motivatie in een pitch en waarom precies jij geschikt hiervoor bent.

Het is een pré als je een hond hebt en/of als je ook bereik in Duitsland hebt.

Sign up for LinkPizza

or
Share