Flow Planners - planner 2019

Briefing

What do we want an influencer to do:

Flow Planners is een jong en dynamisch bedrijf (eenmanszaak) met een unieke visie op planning en samenwerkingen. De Flow Planners - planner is een frisse & vrolijke alles-in-1 planner, speciaal ontwikkeld voor de drukke vrouw die vele ballen hoog te houden heeft. Deze planner is voor velen een onmisbare tool bij het creëren van rust en overzicht en helpt bij het balans tussen zowel zakelijk als privé.

Daarnaast zit Flow Planners in een transitie van "mijn planner" naar "De planner van ons allemaal". Ik geloof namelijk sterk in samenwerkingen die gebaseerd zijn op wederzijds respect. Het is gebleken dat velen de planner hebben besteld op aanbeveling. De visie "De planner van ons allemaal" wordt op verschillende manieren onderstreept. Eén van de meeste recente toevoeging is het partnerprogramma!

Story

Momenteel ben ik, Marloes de Jong en eigenaresse van Flow Planners, nog druk bezig met verkoop van de tweede uitgave. Super tof om te doen en enorm fijn om te ervaren dat er veel goede feedback van mijn klanten terugkomt. Zo ervaren ze veel meer rust en overzicht in de planning en vinden ze het vooral fijn dat ze de planner voor alle aspecten in hun leven kunnen gebruiken. Flow Planners heeft in de afgelopen twee jaar een trouwe achterban opgebouwd waaruit ook duidelijk terugkerende verkopen voortkomen. Desalniettemin is de sector waarin ik mij bevind voor mij nog een vrij onbekend terrein. Elke dag stop ik ziel en zaligheid in de ontwikkeling van Flow Planners en het verkennen van de mogelijkheden voor het realiseren van groei.

Dat is ook precies waar de uitdaging ligt. Omdat ik geloof in Flow Planners heb ik een flink eigen vermogen geïnvesteerd om Flow Planners te ontwikkelen. Van de planner van 2019 is op dit moment 50% verkocht.

Om dat percentage te verhogen doe ik er alles aan om de marketing, webshop, social kanalen etc. te optimaliseren en de conversie te verhogen. Zo zijn we bijvoorbeeld actief bezig met e-mail marketing, hebben we een affiliate programma ontwikkelt en werken we succesvol samen met een aantal micro influencers. Daarnaast zijn we hard bezig met de sales voor 2020.

Beide targets moeten succesvol gerealiseerd worden om het voortbestaan van Flow Planners te kunnen garanderen, omdat er geen nieuwe privé investeringen in het bedrijf gedaan kunnen worden. Het stoppen met Flow Planners zou voor mij onacceptabel zijn. Reden dus om alle zeilen bij te zetten en dat is ook precies waarom ik deze oproep tot samenwerking plaats.

Over jou.

Als influencer heb je inmiddels een leuk bereik opgebouwd en heb je fijne interacties met je volgers. Je hebt een druk leven en je weet hoe het is om vele ballen op te moeten houden en misschien ben je zelfs al moeder. Je doelgroep zijn voornamelijk dames tussen de 35 en 45 jaar die zich herkennen in het hebben van een druk leven hebben. Persoonlijke ontwikkeling, doelen stellen, planning, het hoort er allemaal bij, ook al vind ze het niet per se leuk. Toch weet ze dat het bijdraagt aan haar succes.

De opdracht

In ruil voor een planner naar keuze schrijf jij op je website een een mooie review over de planner. Hoe je dit oppakt is geheel aan jou. Wel is het belangrijk dat je in deze review links plaatst naar onderstaande links. Het artikel dient minimaal 300 woorden lang te zijn, maar bij voorkeur langer. Het toevoegen van persoonlijke, mooie afbeeldingen een pré en helemaal tof wanneer ik deze mag delen binnen mijn social media kanalen, uiteraard gelinkt naar jou of door middel van een repost.

Links: https://flowplanners.nl/product/flow-planners-planner-2019/

https://www.instagram.com/flowplanners

https://www.facebook.com/flowplanners

Vergoeding

Het betreft een barterdeal. Oftewel een planner in ruil voor een review, maar aangezien we onlangs het partnerprogramma hebben gelanceerd kan jij je daar uiteraard ook voor aanmelden. Zo ontvang je een commissie over iedere verkoop die wordt gerealiseerd als gevolg van jouw review/promotie, al dan niet met een kortingscode voor jouw volgers.

Sign up for LinkPizza

or
Share