Backpacks Decathlon

Briefing

What do we want an influencer to do:

Decathlon maakt sport toegankelijk mede door relevante, kwalitatieve en aantrekkelijke content. Decathlon heeft de laatste jaren wereldwijd een enorme groei doorgemaakt. Wereldwijd worden meer en meer winkels geopend. Omdat wij hierdoor in grote aantallen kunnen produceren en onze marges zo laag mogelijk houden, kunnen wij onze producten voor een zeer toegankelijke prijs aanbieden. Helaas gaat dit vaak gepaard met de aanname dat de kwaliteit daardoor te wensen overlaat. Dit is echter totaal niet het geval! Wij blijven onze producten keer of keer innoveren, waardoor we inmiddels echt niet meer onder doen voor andere grote merken. 

Het voorjaar komt eraan, en mensen gaan weer plannen maken om te gaan reizen en backpacken. Het perfecte moment om backpacking binnen Decathlon in de picture te zetten. Deze link zien wij dan ook graag terug.

Wij zijn op zoek naar niet commerciële / creatieve content, voor onze backpacking campagne. Daarbij vragen wij een linkje naar de backpacks pagina, zodat lezers direct ons assortiment kunnen bekijken. Wil jij schrijven over backpacks/backpacking icm Decathlon? Let us know! Pitch op onze campagne met jouw creatieve idee en wie weet gaan we samenwerken. Het is belangrijk dat je een sportgerelateerde blog hebt of eerder relevante sportartikelen hebt geplaatst.

Sign up for LinkPizza

or
Share