Elektrisch rijden: Audi

Briefing

Onze manier van rijden verandert: brandstof zoals benzine of diesel maken plaats voor elektriciteit. Elektrische auto’s en laadpalen worden steeds meer onderdeel van het straatbeeld. Elektrisch rijden is de toekomst. Wij vertellen u graag alles over deze duurzame manier van rijden. Elektrisch rijden draagt bij aan een duurzame toekomst. Daarnaast heeft elektrisch rijden vele voordelen voor u als rijder. Wat zijn de voordelen van elektrisch rijden ten opzichte van brandstof auto's?

We zetten ze voor u op een rij:

  • Een elektrische auto heeft minder onderhoud nodig omdat er minder onderdelen in zitten dan een auto met brandstofmotor
  • Elektrische auto’s hebben een snelle acceleratie door een hoog koppel
  • Elektrische auto’s zijn milieuvriendelijker omdat ze geen CO2 uitstoten
  • Bij remmen en afdalen wordt de energie teruggewonnen om de accu op te laden
  • De auto heeft een goede wegligging, doordat het zwaartepunt lager ligt
  • De elektromotor is kleiner en stiller dan de benzine- of dieselmotor

Graag gaan wij de samenwerking aan met meerder publishers en influencers. Het artikel moet gaan over de nieuwe weg die Audi is ingeslagen: elektrisch rijden. Wij willen dat meer mensen kennis maken met deze nieuwe vorm van autorijden en ze daarom veel informatie geven over alles wat met elektrisch rijden te maken heeft: opladen, actieradius, kosten, onderhoud etc. Je kunt een specifiek onderwerp uitlichten of over elektrisch rijden in het algemeen schrijven. Meer informatie vind je uiteraard op onze website.

Let op: deze campagne gaat niet op heel korte termijn van start dus het kan even duren voor je een reactie ontvangt.

Sign up for LinkPizza

or
Share