Boss Bottled Infinite

Briefing

What do we want an influencer to do:

Boss Bottled Infinite opent met een verfrissende, stralende noot van mandarijn en appel, gekruid met een hint van kaneel en salie. Warme, aromatische noten van patchoeli, rozemarijn en lavendel komen samen in het mannelijke hart. Het rijke olijfhout, gecombineerd met sandelhout, creëert een zachte maar diepe basisnoot, die zich harmonieus ontvouwt op de huid. BOSS BOTTLED Infinite is het eerste parfum dat gebruik maakt van ‘diamanttechnologie’, die de hart- en topnoten langer vasthoudt op de huid en de initiële signatuur van de geur helpt te handhaven. BOSS BOTTLED Infinite’s flacon design belichaamt het charisma en zelfvertrouwen van de persoon die het draagt. Ontworpen met een diepe oceaanblauwe ‘juice’, heeft de flacon als finish een sophisticated donkermetalen dop; natuurlijke tinten die hem eraan helpen herinneren zich met zichzelf en zijn omgeving te verbinden.

Over ons: Parfumerie.nl begon 55 jaar geleden als drogisterij onder de naam Marjo, een samenvoeging van de voornamen van de eerste eigenaren Marit en Joop de Groot. De basis voor het familiebedrijf werd gelegd in de Amsterdamse binnenstad. Wij bieden een zeer ruim en gevarieerd aanbod aan cosmetica waaronder merken als Dior, Tom Ford, Armani, YSL en meer.

We zoeken dames en/of heren die de nieuwste geur van Hugo Boss willen testen en daar een leuk artikel over willen schrijven. Hugo Boss Bottled Infinite is de nieuwste herengeur van Hugo Boss en mede met jullie hulp willen we deze geur extra onder de aandacht brengen. Graag werken wij samen met toffe publishers / bloggers / Instagrammers en ontvangen we jouw originele pitch. Let op: Het gaat om een barterdeal, je ontvangt dus een 50 ml Hugo Boss Bottled Infinite die je uiteraard mag houden.

Sign up for LinkPizza

or
Share