FBTO: Hoe goed is jouw woning verzekerd?

Briefing

What do we want an influencer to do:

Heb jij een nieuw koophuis of heb je net een nieuwe inrichting? Heb je kinderen die wel eens wat kapot maken, of misschien huisdieren? Dan ben ik opzoek naar jou! Namens FBTO ben ik opzoek naar leuke bloggers die vanuit een persoonlijke ervaring iets kunnen vertellen waarin een van de volgende verzekeringen verweven kan worden: opstalverzekering, inboedelverzekering of aansprakelijkheidsverzekering. Het gaat om een informeel artikel waarbij je vanuit eigen ervaring schrijft. Daarbij is het belangrijk dat een van bovenstaande verzekeringen op een natuurlijke manier verweven kan worden in het artikel.

De insteek van het artikel is aan jou, zolang een van de verzekeringen er maar op een natuurlijke manier in verweven kunnen worden. Het is belangrijk dat er een link naar de bijpassende productpagina wordt opgenomen. Dit moet de eerste link in het artikel zijn. Daarnaast graag een interne link verwerken en een link naar een 3e onafhankelijke partij.

Vertel welk idee jij hebt voor de insteek van een artikel (vertel ook welke verzekering je wilt verwerken in het artikel) en wie weet kunnen we een leuke samenwerking aan gaan!

Sign up for LinkPizza

or
Share