Tandartspraktijk Amsterdam

Briefing

What do we want an influencer to do:

Dat een goede mondverzorging belangrijk is, is niets nieuws voor iedereen. Echter gaat een goede mondverzorging verder dan slechts twee keer per dag je tanden poetsen, er komt meer bij kijken. Denk aan een halfjaarlijks tandartsbezoek. Dit zou vast in het ritme moeten zitten. Elk halfjaar naar de tandarts wordt echt niet enkel gestimuleerd om "meer geld te verdienen aan patiënten" - in tegendeel: een regelmatig tandartsbezoek werkt juist preventief en zorgt ervoor dat je op termijn geen grote (en dure) onderhoudsbeurt nodig hebt omdat de kwaliteit van je gebit ineens gekelderd is. Daarnaast is het ook zo dat - wat veel mensen niet weten - de tandartstarieven wettelijk zijn vastgesteld, dus een tandarts kán niet zoveel aan jou verdienen, al zou hij/zij het willen.

Helaas is een tandartsbezoek niet voor iedereen een feestje. Er zijn veel mensen die, ondanks de goede apparatuur en klantvriendelijke en gezellige tandartsen, het alsnog niet prettig vinden om naar de tandarts te gaan. Angst voor de tandarts is een veel voorkomend probleem bij volwassenen, maar ook bij kinderen die dit gedrag vaak van hun ouders meekrijgen. Angst voor de tandarts is iets wat er bij veel volwassenen niet gemakkelijk uit gaat, maar een goede ervaring bij een goede tandarts - die hier goed mee om kan gaan - kan wel bijdragen aan een positievere houding ten opzichte van een tandartsbezoek.

Tandarts Jordaan is een tandartspraktijk in Amsterdam die tandartsen in dienst heeft, die ervaring hebben met mensen die angst hebben voor een tandartsbezoek. Bij Tandarts Jordaan doen ze er alles aan om bij te dragen aan een positieve ervaring: er wordt uitgelegd wat er wordt gedaan, wanneer bepaalde handelingen worden uitgevoerd en de praktijk heeft een rustige en fijne sfeer.

Het onderwerp voor het artikel ligt niet vast, dus laat mij weten waar je graag over wilt schrijven en dan kunnen we samen bepalen hoe relevant dit onderwerp is. Bij voorkeur gaat het artikel natuurlijk wel over het onderwerp 'angst' en het doel is om met dit artikel bij te dragen aan een positief beeld over tandartsen en tandartsbezoeken, omdat er eigenlijk niet zoveel is om bang voor te zijn :) Tandarts Jordaan heeft ook een aantal vragen beantwoord rondom angst, dit document kan ik met je delen als we een samenwerking aan gaan!

Sign up for LinkPizza

or
Share