Dekbed-Totaal.nl

Briefing

What do we want an influencer to do:

Bij Dekbed-Totaal vind je de meest prachtige dekbedovertrekken, hoeslakens, dekbedden, kussens en kussenslopen. En wist je dat deze allemaal superscherp geprijsd zijn? Wij houden namelijk van eerlijkheid en dat vind je ook terug in onze prijs-kwaliteitsverhouding! Naast dat onze artikelen scherp geprijsd zijn en wij een ruim assortiment hebben, heb je ook de mogelijkheid om binnen 30 dagen te retourneren. Ben je dus niet tevreden met je aankoop? Geen zorgen, je kunt het zo weer naar ons terugsturen.Ook doen wij er alles aan om zo snel mogelijk te leveren. Bij ons staat immers een tevreden klant voorop! Wij hanteren eerlijke advies verkoopprijzen en geen zogenaamde hoge zogenaamde advies verkoopprijzen en veel korting.

Graag zouden wij meer bekendheid geven aan onze webshop. Dit kan door middel van een leuk blogartikel, Instagrampost of YouTube vermelding. Wil je liever een dekbed reviewen? Dan kunnen we een dekbedovertrek opsturen zodat je deze kunt testen.

Kun jij ons helpen aan meer naamsbekendheid? Pitch dan met jouw idee: Hoe kun jij ons helpen en maak een juiste inschatting over het aantal mensen dat je kunt bereiken.


Sign up for LinkPizza

or
Share