SummerSale 2019 EP

Briefing

What do we want an influencer to do:

Het grote aanbod aan elektronica kan soms overweldigend zijn. Bij EP: helpen we je graag bij het maken van de juiste keuze, zowel online als in onze winkels. In de webshop leggen we de diverse functies van een apparaat uit en kun je gebruikmaken van de filtermogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld alleen televisies van een bepaald merk, beeldformaat of prijsklasse filteren.

Deze zomer zet EP weer sterk in op de vakantiegangers en de thuisblijvers. We bieden consumenten, tijdens onze Summersale campagne, scherpe aanbiedingen, hoge kortingen op vele merken, handige producttips en leuke online (win)acties. De Summersale campagne loopt van week 26 t/m 31. Tijdens de Summersale campagne gaan we een samenwerking aan met de Vereniging van Keurslagers. Bij aankoop van geselecteerde producten ontvangt de consument een gratis Keurslager cadeaukaart tot wel €100,-. De consument ontvangt de Keurslager cadeaukaart door een online inschrijfformulier in te vullen. De registratie is alleen geldig wanneer de consument een kopie van de factuur upload waarop duidelijk vermeld staat wanneer (aankoopdatum) en waar het product is gekocht: EP:Winkelnaam of www.ep.nl. De consument ontvangt binnen twee weken de cadeaukaart met het betreffende saldo.

We zouden de EP:Summersale campagne graag onder de aandacht willen brengen. Daarbij zouden we een link naar de Summersale pagina willen plaatsen + een link naar EP.nl (homepage of een categoriepagina). Qua categoriëen willen we ons voornamelijk richten op TV, Audio en Witgoed. Heb jij een relevante website? Dan ontvangen we graag je pitch met daarin jouw idee voor een goede en succesvolle samenwerking.


Sign up for LinkPizza

or
Share