Tannery Damesriemen

Briefing

Tannery is dé webshop voor dames die graag hun outfit afstylen met een toffe, handgemaakte riem. Tannery is ontstaan uit een voorliefde voor lederen producten van hoge kwaliteit in combinatie met de alledaagse fashion. Zelf zijn we gek op ambachtelijke producten en we kunnen dan ook met trots zeggen dat al onze producten in Nederland worden gemaakt.

Who’s behind it:Een fashionista? Een modeblogger? Een styliste dan? Nee eigenlijk niet. Ik omschrijf mezelf als nuchtere Brabantse met een passie! Zelf houd ik van simpele kleding die me het liefst een maatje slanker laat lijken. Hollands glorie? Ja! En daar schaam ik me niet voor. Een beetje Nederlandse dame heeft heupen en een kont, je raadt het al, ik dus ook. Heel af en toe vind ik die fijne broek maar mis ik nog net dat beetje steun om de boel op de juiste plek te houden! Dat beetje steun is voor mij en voor velen een absolute musthave; De Riem! Ik ben gek op Nederlandse merken en producten die op eigen bodem bedacht en gemaakt worden. Vanuit deze combinatie ben ik mijn eigen riemenlabel gestart: Tannery was Born!

What do we want an influencer to do:

Graag zien wij inspirerende artikelen die aansporen tot een een koop. Belangrijk is dat de link achter de juiste ankerteksten staan en op een natuurlijke manier verwerkt zijn in het artikel. We vinden het belangrijk dat je affiniteit hebt met fashion en je website hier met name op hebt gericht. Deze samenwerking is op basis van een shoptegoed t.w.v. €30,-

Sign up for LinkPizza

or
Share