Montèl - Relaxfauteuils

Briefing

Montèl is in 1986 opgericht door Ger Nijman. Meer design voor minder, was Ger Nijmans gedachte. In een winkel in 't Gooi presenteerde hij zijn zelfontworpen meubels voor een betaalbare prijs. Het was een doorslaand succes, Montèl is inmiddels uitgegroeid tot de grootste zitspecialist van Nederland.

Voor Montèl zijn we op zoek naar leuke (interieur)bloggers die een artikel willen schrijven over het uitzoeken van een nieuwe relaxfauteuil, met uiteraard een link naar de website van Montèl. Je bent vrij om de blog in te steken, zoals jij wilt. Denk bijvoorbeeld aan een blog over het inrichten van je woonkamer, meubels die je nog graag zou willen hebben of een heel ander creatief idee. Als je in de blog maar een relevant haakje kunt maken naar een relaxfauteuil, oftewel: een fantastisch comfortabele stoel voor in je woonkamer of andere ruimte naar keuze!

De link naar Montèl dient op een natuurlijke manier verwerkt te worden in het artikel. In deze zin komt de link bijvoorbeeld NIET natuurlijk over: "Vorig jaar hebben we een relaxfauteuil gekocht en daar zijn we nu nog heel blij mee". Maar in deze zin WEL: "Vorig jaar hebben we ons online georiënteerd en vonden we deze prachtige collectie relaxfauteuils". We hebben ons verdiept in de verschillende mogelijkheden en uiteindelijk een keuze gemaakt voor .. etc.


LET OP: er is ook een pitch voor Montel over banken. Als je daar al op hebt gepitcht, kun je helaas niet ook nog een blog schrijven over relaxfauteuils. 

Dit is een campagne die voor een langere periode loopt. Elke maand gaan we opnieuw een aantal samenwerkingen aan, het kan dus even duren voor je een reactie ontvangt.

Link
https://www.montel.nl/collectie/fauteuils-relax-fauteuils/relaxfauteuils
Anchor text / Link title
In overleg

Conditions

Post
Flexible amount
Required Connection
Target audience gender
20
Domain Authority
Conditions
 • The article is a permanent placement
 • Shared through social media
 • Use at least one image
Other Conditions
 • De link naar Montèl dient de eerste link in het artikel te zijn
 • Twee externe links —> een naar Montèl en een naar een andere externe website. Dit mag geen commerciële link, betaalde link, social media link of link naar een concurrent zijn. Kies bijvoorbeeld voor een link naar een informatief artikel. 
 • Tenminste een interne link naar een ander artikel op jouw website
 • Tenminste 500 woorden (meer mag natuurlijk altijd)
 • Er staan meerdere interieur-artikelen op je website
 • Je hebt nog niet eerder samengewerkt of gelinkt naar Montèl
Channels
 • Website
Wanted Categories
 • Home & Garden
Target audience age
Between 13 and 65
Campaign closes
in a month
Submitted before date
in a month

Apply to join this campaign

Do you want to join this campaign? Log in or sign up and apply straight away!

or
Share